Aanvraag groepsbezoek

Van september tot en met juni worden er bezoeken en rondleidingen georganiseerd in ZOL Genk, campus Sint-Jan voor bedrijven en verenigingen. Deze vinden plaats op werkdagen en gaan van start tussen 18.00 en 19 uur. 

Datum en tijdstip van de bezoeken worden in onderling overleg afgesproken. 

Het basisprogramma duurt ongeveer 2 uur en omvat een voorstelling van het ziekenhuis (slideshow), een geleid bezoek aan enkele diensten in groepen en een nabespreking met koffie.

Het groepsbezoek wordt gratis aangeboden door het ZOL.

Indien uw bedrijf of vereniging toch een financiële bijdrage wenst te leveren, vragen wij ons project 'ZOL-Bokonzi' te steunen. In 2003 ging het ZOL een partnerschap aan met het ziekenhuis van Bokonzi in D.R. Congo. Deze samenwerking maakt deel uit van de actie 'Ziekenhuis voor Ziekenhuis' van de organisatie Memisa. Het ZOL biedt o.a. financiële hulp, stuurt aangepast materiaal en zorgt voor bijscholing en opleiding van artsen en verpleegkundigen ter plaatse.
Meer informatie hierover vindt u op https://www.zol.be/bokonzi.

Een bezoek moet om praktische redenen minstens 4 weken vooraf aangevraagd worden.
Aanvragen voor een groepsbezoek gebeuren via mail aan: an.beernaert@zol.be
U mag bij de aanvraag het volgende vermelden: de naam van de vereninging, het aantal deelnemers en de contactgegevens van de aanvrager.

 

Alle aanvragen worden in principe binnen de 14 dagen beantwoord.
Van zodra de datum van het bezoek in onderling overleg vastgelegd is zal de aanvrager een bevestiging ontvangen via mail. Van dat ogenblik kan hij de afspraak als definitief beschouwen en de datum van het bezoek aan de leden van zijn vereniging bekend maken.

 

 

Agenda

Informatieavond Borstreconstructie
dinsdag, 6 juni, 2023 - 19:30
Informatieavond Borstreconstructie
dinsdag, 22 augustus, 2023 - 19:30
Informatieavond Borstreconstructie
woensdag, 18 oktober, 2023 - 17:00

© 2023 Ziekenhuis Oost-Limburg