Patiëntentevredenheid

Uw mening is belangrijk voor ons. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw ervaringen met de dienstverlening in ons ziekenhuis. Vandaar dat wij uitgebreide tevredenheidsonderzoeken bij onze patiënten organiseren.

Het invullen vraagt 10 minuten van uw tijd en stelt ons in staat om onze zorg verder te optimaliseren. Zo worden de resultaten van dit onderzoek anoniem verwerkt en gerapporteerd aan de verschillende disciplines en afdelingen in het ziekenhuis en uiteraard ook aan de directie. We houden er rekening mee tijdens de opmaak van de beleidsplannen zodat we de kwaliteit van onze zorg steeds naar een hoger niveau kunnen tillen.

U kan uw ervaringen aan ons meedelen op drie verschillende manieren:

 • Elektronisch
  Als u tijdens uw inschrijving in het ziekenhuis uw e-mail adres achterlaat, ontvangt u een aantal dagen na uw ontslag uit ons ziekenhuis een mailtje van ons met een link naar de tevredenheidsmeting. Op deze manier kan u deelnemen aan onze elektronische meting.
  Alvast bedankt voor uw medewerking.
 • Op papier
  Onze enquêtrices zijn aanwezig op onze verpleegafdelingen om patiënten uit te nodigen om deel te nemen aan het tevredenheidsonderzoek. U kan het document invullen en in een gesloten envelop afgeven aan een enquêtrice of iemand van de verpleging. Zo blijft uw privacy gerespecteerd maar krijgen wij toch de nodige informatie om onze kwaliteit blijvend te verbeteren.
  Alvast bedankt om de tijd te nemen om dit document tijdens uw verblijf te willen invullen.
 • Nu deelnemen
  Bent u pas opgenomen geweest in ons ziekenhuis en heeft u uw ervaringen nog niet met ons gedeeld? Vul dan hier de tevredenheidspeiling in.
  Alvast bedankt voor uw medewerking.

© 2020 Ziekenhuis Oost-Limburg