Patiëntentevredenheid

ZOL neemt twee keer per jaar deel aan de Vlaamse Patiënten Peiling. Dit is een tevredenheidsmeting die uitgewerkt werd door het Vlaamse Patiënten Platform. Met behulp van deze vragenlijst krijgen wij een beeld van hoe de patiënt zijn verblijf in ons ziekenhuis heeft ervaren. De feedback van onze patiënten is waardevol om onze kwaliteit van zorg en dienstverlening te kunnen blijven verbeteren. Zo hebben we dankzij de feedback van onze patiënten recent onze procedures rond pijn op punt gezet.

Deze meting gebeurt in kader van het VIP² project. De resultaten zijn steeds terug te vinden op de website van www.zorgkwaliteit.be. Hier kan u onze zorg ook vergelijken met andere ziekenhuizen in Vlaanderen.

Indien u tijdens een meetperiode opgenomen bent, zal u bij uw vertrek uit het ziekenhuis een uitnodiging krijgen om de vragenlijst in te vullen. U kan dit op twee manieren doen:

  • Op papier: u krijgt op de dag van uw vertrek een papieren vragenlijst aangeboden. Na het invullen kan u deze gesloten achterlaten op de afdeling zelf of in de brievenbus in de inkomhal van het ziekenhuis.
  • Elektronisch: u krijgt enkele dagen na uw vertrek een e-mail met een uitnodiging en een link om de vragenlijst in te vullen.

Resultaten

© 2024 Ziekenhuis Oost-Limburg