4400xbedankt


 

Op 7 maart is het exact twee jaar geleden dat de eerste Covid-patiënt in ZOL werd opgenomen. de werkdruk in het ziekenhuis was sindsdien ontzettend hoog en de werkomstandigheden vaak erg zwaar. Toch hebben onze mensen zich nooit laten ontmoedigen. Ze hebben de rug gerecht en zijn tegen de wind in steeds het beste van zichzelf blijven gevgen. Elke dag opnieuw.

Onze patiënten reageerden massaal op een oproep om bedankberchtjes voor onze medewerkers in te zenden. Op deze pagina vindt u alle hartverwarmende berichten die we mochten ontvangen. Bedankt en veel leesplezier!

Benieuwd naar de pagina in Het Belang van Limburg? Klik hier om de pagina in de krant te bekijken.

Van Michiel Ghys
Aan Intensieve Zorgen 1
Hoi allemaal, ik wil jullie via deze weg graag bedanken voor de afgelopen 2,5 jaar. Jullie zijn stuk voor stuk topverpleegkundigen met een hart van goud! Veel succes nog in alles wat jullie doen. Groetjes vanuit het UZA (Het verre Antwerpen) #TopTeam

Van Nadja Mentens
Aan Gijs, Davina, Wendy, Emmy en Chelsea, verpleegafdeling GD25
Het voorbije jaar werd ik verschillende keren bij jullie opgenomen op de dienst door mijn diabetes. Jullie stonden allen altijd voor me klaar maar jullie vijven blijven mij het meeste bij..... Jullie kwamen altijd met plezier de kamer binnen, we lachten eens wat en praatten wat met elkaar. Ik hoop dat ik nu niet weer zo snel terug ben. Bedankt om altijd weer klaar te staan met een glimlach jullie vijven zijn gewoon FANTASTISCH, vergeten zal ik jullie nooit. Dikke knuffels, Nadja

Van Aerts Annick
Aan Prof. Dr. Kristoff Corten (heupchirurg) en de dienst Orthopedie
Ik wil Dr. Corten bedanken voor het vriendelijk gesprek, het begrip voor mijn situatie en bovenal bedankt voor de geslaagde operatie. Verder ook een dikke merci aan de verpleegkundige en logistieke medewerkers van de dienst Orthopedie. Bedankt voor jullie vriendelijkheid en hulp tijdens mijn verblijf .

Van Nadja Mentens
Aan Dr. Kirsten Stinkens (endocrinoloog)
Dag dr. Stinkens, In september kwam ik naar het ZOL. Al verschillende keren lag ik in het ziekenhuis maar jij kwam steeds langs. Je nam je tijd en luisterde naar mij. Ik weet dat ik niet de makkelijkste patiënt ben… Ik wil jou enorm bedanken om steeds voor me klaar te staan en mij te willen helpen.... Gewoon bedankt voor alles! Jij verdient het om in de bloemen gezet te worden want hoe jij liefdevol en met passie je werk doet is gewoon goud waard. Bedankt. Groetjes Nadja

Van Winters Fran
Aan Eline Naets (vroedkundige in de Verloskamer)
Ik wil je nog eens super bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens mijn bevalling van Ties! Hopelijk zie ik je daar ooit nog eens terug!

Van Liesbet Vangeneugden
Aan Dr. Van Den Brande (neurochirurg)
Bedankt voor het begrip en de vriendelijke opvang toen ik op spoed terecht kwam. Het willen meedenken om oplossingen te vinden zorgde ervoor dat ik me als mens gewaardeerd voelde. Het gaf me hoop!

Van Winters Fran
Aan De hele dienst Kraamafdeling
Bedankt voor de goede zorgen voor mij en onze kleine Ties na mijn bevalling 1000x dankjewel!

Van Zoë Brebels
Aan Dr. An-Sofie Lemmens (pediater) , Stefanie Hesemans (klinisch psycholoog) en de dienst Pediatrie
We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor de goede zorg en steun! Bedankt voor jullie optimisme, de liefde en bedankt voor de zorg die we mochten ontvangen. Doe zo zeker verder!

Van Nadja Mentens
Aan Margot Haesen (klinisch psycholoog)
Lieve Margot, in september leerde we elkaar kennen. Nu wil ik jou via deze manier bedanken voor alle hulp, jou luisterende oor etc. Je staat altijd klaar voor mij en je helpt me altijd zo goed als je kan... Ik weet niet zo goed hoe ik je het beste kan bedanken maar dit vond ik al een goede eerste stap. Lieve Margot, uit de grond van mijn hart een dikke dankjewel voor alles jij bent een TOPPER! Lieve groetjes, Nadja

Van Familie Vandermeulen
Aan Het hele team van de dienst Neurologie
Op 3 april 2020 kreeg onze (schoon)papa, Antoon Vandermeulen, een hersenbloeding met alle gevolgen vandien. Een maand lang heeft hij bij jullie gelegen, zonder bezoek helaas. Een super dikke merci voor de goede zorgen!

Van Nadja Mentens
Aan Judith Custers (logistiek assistent GD25)
Lieve lieve Judith, ik wil jou enorm bedanken voor alles wat je deed voor mij. Jou goedgezinde lach maakte de dag altijd zonniger. Ik ben er zeker van dat jij te weinig wordt bedankt en dat het voor anderen de normaalste zaak van de wereld is wat jij doet. Ik heb jou vanaf mijn eerste opname al in mijn hart gesloten en dat zal zo blijven. Je bent zo een lieve vrouw. Dikke dankjewel Judith, voor alles. Dikke knuffels van Nadjake

Van Elke, Néline, Noralie en Kevin Indestege
Aan Zwinnen Wendy (Raadpleging dienst Vaatheelkunde)
Dag lieve tante Wendy, wij willen je super hard bedanken voor alles wat je doet in het ziekenhuis. Je doet net zoals mama de mensen terug genezen. Dikke kus van de meisjes en Kevin

Van Afra Haverkamp
Aan Claudia Claesen (verpleegkundige, dienst Pneumologie GD20)
Lieve Claudia, vorig jaar lag ik met een longontsteking op jullie afdeling. Jij doet je job met hart en ziel! Je hebt indruk op me gemaakt. Doe zo verder! Groetjes Afra.

Van De kinderen van Carmela Pizzichillo
Aan De dokters en verpleegkundigen van de dienst Nefrologie.
Hartelijk dank voor de goede zorgen voor ons moederke! xxx

Van Kevin, Aline en Liv
Aan Alle dokters en verpleegkundigen van de NICU Neonatologie
Op 4 september 2020 stond onze wereld op zijn kop. De moeilijkste, zwaarste maar ook mooiste periode van ons leven. Onze dochter Liv werd geboren met een gewicht van 555 gram. Dankzij het fantastische NICU team werd deze donkere periode toch nog een van onze mooiste herinneringen! Een dikke dankjewel aan het hele team! We zijn jullie eeuwig dankbaar!

Van An Tholen
Aan Anouk Wasiak (verpleegkundige op de dienst Gastro-Enterologie )
Lieve Anouk! Ik wou je gewoon even laten weten dat je een echte topper bent! Al onze patiënten zien je heel graag komen… En ik ook! Bedankt voor alles! Liefs, An

Van Peter Thoelen
Aan Lieve, Karel, Isabel (van de nacht) op de dienst Cardiologie (GD25) en Angela en Mark van de dienst Hartbewaking
Vlak voor Corona heb ik een tijdje op de dienst Hartbewaking doorgebracht. Door Corona is het er nooit echt van gekomen om jullie te bedanken. Daarom wil ik deze gelegenheid gebruiken om jullie hartelijk te danken voor de goede zorg! DANKJEWEL allemaal! Jullie zijn toppers!

Van Familie Thijssen - Szoboszlai
Aan de dienst Materniteit
Graag een bedankje aan iedereen op de afdeling Materniteit voor de goede zorgen voor ons dochtertje, geboren op 15 maart 2021.

Van Mireille Vercammen
Aan Dr. Petra Nijst (cardioloog)
Dank u wel voor de goede zorgen!

Van Tania Wolfs
Aan Prof. Dr. Kristoff Corten (heupchirurg), de dienst Orthopedie, iedereen in het OK en de Recovery
Covid heeft het jullie zeker niet gemakkelijk gemaakt maar de noden van jullie patiënten hebben jullie steeds voorop geplaatst. De omstandigheden waarin jullie hebben moeten werken (en nog steeds in werken) zijn zeker niet evident. Voor mijn laatste operatie op 18/02/2022 wil ik in bijzonder Prof Dr. Kristoff Corten en zijn team in het OK bedanken, maar zeker ook de verpleegkundigen op de dienst Orthopedie en in de recovery voor de goede nazorgen om mijn pijn onder controle te krijgen. Jullie zijn toppers!

Van Ylonca Cuypers
Aan Alle collega's van de dienst Geriatrie (GK35)
"Ik zou graag alle collega's van de dienst Geriatrie (GK35) willen bedanken. Omdat ze me als zorgkundige zo goed hebben opgenomen op de afdeling en in de groep. Ik voelde me direct welkom. Een schat van een groep! GK35-collega's merci "

Van Melissa Bonhomme
Aan Prof. Dr. Kristoff Corten (heupchirurg)
"Mag ik je bedanken?
Gewoon..
Omdat ik dat graag wil
Omdat ik het zo voel
Niet een beetje
Maar heel veel.
Bedankt voor alles! "

Van Luca, Ella, Joffrey en Dorien
Aan De lieve verpleegsters en dokters van de dienst Neonatologie
We willen jullie bedanken voor de ondersteuning, jullie geduld, jullie aanmoediging en de liefde die wij van jullie ontvingen. Geen woorden kunnen omschrijven wat voor een lichtpuntje jullie waren voor ons. Dikke knuffels van Luca, Ella, Joffrey en Dorien.

Van Petra Carolus
Aan Anja Vanheusden (teamleider ziekenfondsadministratie)
Bedankt voor wie je bent en wat je allemaal doet. Een rechtvaardige teamleider met het hart op de juiste plaats, waar we altijd op kunnen rekenen en bij terecht kunnen. Een absolute meerwaarde voor team van de debiteurenadministratie (GDEB). Dankzij jouw passie voor het werk en ons team komen ook wij met plezier werken. Samen vormen wij een gemotiveerd team dat graag samenwerkt met diezelfde passie.

Van Drijkoningen Lenn
Aan de dienst Pediatrie
Na een spoedoperatie aan mijn appendix heb ik anderhalve week op jullie afdeling gelegen. Jullie waren allemaal superlief voor mij en niks was teveel. Dit heeft het onverwachte verblijf een stuk aangenamer gemaakt. Heel erg bedankt allemaal! Ook van mama en papa. Vuistje van Lenn! :D

Van Denise Sprangers
Aan Het personeel van het Multidisciplinair Pijncentrum (MPC)
Dankjewel voor al die goede zorgen, jullie vriendelijkheid, jullie lach, jullie geduld... José en Veerle, ook voor jullie dankjewel. Jullie zijn een beetje familie geworden na al die jaren...

Van Sylvie Coolen
Aan Dr. Tinne Mesens (gynaecologe)
Bedankt om er voor mij te zijn. In het begin van de pandemie was het lot me opnieuw niet goed gezind. Je deed wat je kon om mij op een zeer moeilijk moment toch niet “alleen” te doen voelen. De bezoekregeling liet het me toen niet toe om iemand mee te brengen. Jouw woorden, jouw tijd , jouw begrip en jouw menselijkheid hebben mij er toen doorheen geloodst. Je hebt een groot hart voor je job Je bent een toppertje, Dankjewel!

Van Cindy Roscamps
Aan Dr. Jasmien Cornillie (oncoloog)
In een heel moeilijke periode zo een superlieve dokter mogen treffen, daar was ik heel blij mee. Ik voelde mij echt gedragen door u als arts. Dankuwel, Dr. Cornillie. We zeggen het hier nog regelmatig in ons gezin wat een geluk we met u als dokter hebben gehad. Een echte welgemeende dankuwel!

Van Claudia Vandebeeck
Aan Dr. Marc Daenen (pneumoloog)
Bedankt voor alles! Een dikke pluim voor de afdeling Pneumologie het is ondertussen anderhalf jaar geleden dat mama overleden is, maar ik ben jullie nog altijd dankbaar! Jullie zijn goud waard! Ook aan Marcella bedankt om me zo goed bij te staan tijdens een rollercoaster van emoties. Liefs Claudia

Van Els Machiels
Aan De hele dienst MIC en Dr. Caroline Van Holsbeke (gynaecoloog)
In september 2020 kreeg ik te horen dat ik tot de bevalling niet meer naar huis mocht. 6 weken lang hebben alle vroedvrouwen van de MIC en dr. Van Holsbeke mij met alle liefde en goede zorgen omringd. Niets was te veel, zelfs mij met mijn dikke buik in bad helpen niet! Het waren eenzame weken zonder bezoek, maar ook met de hoognodige rust. Jullie hebben die weken dragelijk en aangenaam gemaakt. Jullie hebben voor altijd een speciaal plekje in ons hart. Dikke kus van Matisse en mij.

Van Cindy Dumoulin
Aan Tine Peeters (hoofdverpleegkundige Neurologie GB25) en de rest van de dienst Neurologie
Bedankt voor de goede zorgen! Jullie zijn de beste!

Van Finn Camps en ouders
Aan Het hele team Neonatologie
Wij willen jullie allemaal bedanken voor de goede zorgen voor ons zoontje Finn. Jullie hebben ons veel steun gegeven in deze moeilijke tijden. We mochten jullie dag en nacht bellen en lastigvallen. Het team van de dienst Neonatologie was altijd even vriendelijk en behulpzaam. Jullie zijn een topteam en doen jullie job met hart en ziel.

Van Anne-Lore Robeyns
Aan Greet Uysen (verpleegkundige Oncologie en Inwendige ziekten GK45)
Aller liefste Greetje, Ondanks alles ben je er altijd voor iedereen. Je ben een sterke en ongelooflijke lieve vrouw. Ik wil je bedanken voor alles wat je doet. Als vriendin, als collega, als verpleegster,… als moeder voor de jongeren (mij). Dikke kus, Anne-Lore "

Van Rik Claes
Aan De dienst Nefrologie
Ik ben sinds 10 januari patiënt op de nierdialyse. Ondanks deze korte, tweedaagse aanwezigheid wil ik de mensen, verpleegkundigen en logistieke medewerkers van de dienst Nefrologie bedanken. Bedankt voor de inzet, vriendelijkheid en de correcte manier van werken. Dikke merci van mij en van alle andere patiënten op de afdaling voor, tijdens en na een dialysesessie. TOP. BEDANKT!

Van Els Corten
Aan Jacqueline Schrijvers (administratief medewerker patiëntenadministratie GCIK)
Merci mama!

Van Johan Poismans
Aan Dr. Diedrik Peuskens (neurochirurg) en alle personeel van de dienst Intensieve Zorgen 1
Van harte dankjewel aan dr. Peuskens, aan u heb ik m’n leven te danken. Bedankt aan alle personeel van Intensieve 1 en dit voor de 3 weken lange goede zorgen. Namen die ik me nog herinner zijn Inge, Griet en Raf. Ook dr. Willem Boer (intensivist) en alle anderen van harte dankjewel!

Van Husniye
Aan Songul Sonmez (verpleegkundige van de mobiele equipe GME)
Ik ken jou nog niet lang, maar als ik hoor hoe bewonderend de mensen over jou praten, ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Al van de eerste dag dat je me kent, zeg je dat ik met alles bij je terecht kan. Je hebt een heel groot hart. Je hebt zelf ook heel moeilijk gehad maar toch blijf je zo positief. Ik bewonder je inzet voor je patiënten. Je bent een vrouw met groot hart van goud. Liefs Husniye

Van Stef Dreesen
Aan Michelle Vangelabbeek (verpleegkundige Gastro-enterologie GM15)
Je bent een TOPverpleegkundige! Trots op jou! X"

Van Romina Trondo
Aan Vroedvrouw Esther Geelen (vroedkundige Materniteit GMAT)
Deze topper heeft me exact een jaar geleden, bij de geboorte van mijn zoontje, door de eerste dagen als mama geholpen. Helemaal NIETS was te veel voor haar. Ze kwam me niet alleen heel goed verzorgen, maar ook troosten, geruststellen... Toen ik het koud had, bracht ze zelfs opgewarmde dekens! <3 Dankjewel, lieve Esther! Ik wens iedereen een vroedvrouw zoals jij!!!

Van Romina Trondo
Aan Het hele team van de dienst Neonatologie
Jullie zijn stuk voor stuk ENGELTJES. Het heeft zo moeten zijn dat ons zoontje Enrique bij jullie terecht kwam want we hebben zo veel geleerd! Bedankt voor alle goede zorgen en vooral bedankt voor jullie enorm liefdevolle aanpak!

Van Eleonora Padula
Aan Alle verpleegkundigen en artsen van de dienst Abdominale heelkunde
Ik ben maar 1 nachtje bij jullie geweest, maar jullie zijn allemaal zooo lief en geduldig! Jullie hebben mij met een goed gevoel naar huis laten gaan! Dank jullie wel!!!

Van Sonja Vranken
Aan Alle medewerkers van de afdeling J10
Graag wil ik alle verpleegkundigen, kinesisten en borstverpleegkundigen bedanken voor alles tijdens mijn verblijf op J10. Bedankt voor de supergoede verzorging en begeleiding na een zware operatie.

Van Candy Heylen
Aan Inez Bijnens (Vroedkundige IVF-consulente)
Lieve Ine, ik kan je niet genoeg bedanken voor de steun tijdens mijn traject. Dank je wel voor de tijd die je voor me nam om dingen uit te leggen of gewoon om een luisterend oor te zijn. Je bent echt een topper!!!! 1000x bedankt! Liefs Candy & mini Candy :)

Van Sabine (dochter van Adriana Luisetto)
Aan Het hele team van dr. Thomas De Sutter (uroloog) en prof. Dr. Joep Knol (colorectaal chirurg)
Door het team van dr. De Sutter en dr. Knol heeft mijn mama het 6 maanden kunnen volhouden in het ZOL.. Melissa, Larissa, Helga,.... topmeiden!!! BEDANKT! Ondertussen maakt mama het gelukkig goed! :-)

Van Candy Heylen
Aan Het team van het Genkse Fertiliteitscentrum
Ik wil jullie via deze weg nog een keertje bedanken! Dank je wel voor alle goede zorgen! Dankzij jullie mag ik nu 16 weekjes zwanger zijn. Daar ben ik jullie ongelofelijk dankbaar voor want waren jullie er niet, bleef ik met een groot gemis zitten. Dus dank je wel voor jullie dagelijkse inzet!!!

Van Nele Van Impe
Aan Dr. Evelien Humblet (Gastro-enteroloog)
Thanks, thanks, thanks voor alles en ook voor wat nog komen gaat…

Van Wendy Vanbockryck
Aan De afdeling Orthopedie
"Na een zwaar verkeersongeval kwam ik terecht op de afdeling Orthopedie met in de eerste plaats professionele mensen. Maar buiten het professionele ook nog eens menselijke, zorgende en supervriendelijke verpleging! Waarvoor een dikke merci! Maar ook dr. Jo Wierinckx verdient een dikke dank je wel om mij doorheen het hele traject zorgvuldig op te volgen! Zonder jullie stond ik nu niet waar ik nu sta… Dus kan ik niet anders dan dankbaar zijn voor zo’n geweldig team! "

Van Nele Van Impe
Aan Jolien Hendrickx en alle verpleegkundigen op de dienst Abdominale Heelkunde (GA35)
Dank je wel voor de uitstekende zorgen die ik bij jullie kreeg!

Van Joost en Els Lismont-Aerts
Aan De dienst Pneumologie (de collega’s van de middagpost op 15 december 2021)
We kwamen afscheid nemen van onze dierbare vriend Boris Merckx op woensdagavond 15 december. Er was net een Covid uitbraak op de afdeling vastgesteld waardoor hij niet naar de dienst Palliatieve Zorgen kon. Jullie bleven rustig en super attent, jullie gaven zoveel vriendelijkheid en zorg. Ik kan mijn dankbaarheid hiervoor niet genoeg uitdrukken. Jullie zijn helden, punt!

Van Jole Bellemans
Aan Dr. Luc Vanlommel (kniechirurg)
"Beste dr. Vanlommel, mercikes voor uw klare kijk op mijn klachten. Waar andere 'vaste waarden' me naar huis stuurden met een dure spuit, hielp jij me vooruit. Jij zag dat ondanks mijn leeftijd van 47 jaar enkel een prothese nog enige wandel- en werkkwaliteit zou bieden. Ook bedankt dat je me naar huis liet gaan twee dagen na de operatie. Ik had mijn gezin nodig. Ik zie u in september weer. Maar voor nu ‘ne dikke’ merci. Liefs Jole.

Van Gustaaf Doomen
Aan Dr. Maarten Criel (pneumoloog) , dr. Geert Lauwers (thoracovasculair chirurg) en de dienst Oncologie (GC25)
Iedereen bedankt voor de goede zorgen. Diep respect voor jullie!

Van Didier Geraerts
Aan Joelle Caretta (verpleegkundige Recovery)
Bedankt voor mij zo te steunen en om er voor me te zijn het voorbije jaar. Zonder jou was ik hier niet zo sterk uitgekomen... Je hebt het zelf ook niet makkelijk gehad en ik heb zoveel respect voor jou. Bedankt lieve schat!

Van Gustaaf Doomen
Aan Afdeling Oncologie (GC25)
Bedankt voor de goede zorgen, diep respect voor jullie. Ik was in oktober 2021 op kamer C2.72 bij jullie. Dikke merci!

Van Georgios Tsiaflakis
Aan Dr. Anne Dams (abdominaal chirurg)
Dank je wel voor de snelle ingreep. Alles is super verlopen dankzij de goede zorgen van dr. Dams en de zeer attente verpleegkundigen. De dag na mijn operatie was ik zelfs in staat om mijn werk te hervatten. De revalidatie is goed en snel verlopen. Tijdens deze momenten merk je dat deze mensen de echte helden in onze maatschappij zijn!

Van Ann Wederholt
Aan De dienst Cardiochirurgie en de Cardiale revalidatie
Dikke dankjewel voor de goede zorgen tijdens en na de openhartoperatie van mijn mama, midden in Corona-tijden. Paasdag én Moederdag verbleef ze op jullie dienst maar het gemis van familie maakten jullie goed met veel vriendelijkheid, aandacht en kleine attenties. Steeds klaar om het thuisfront telefonisch gerust te stellen en van info te voorzien. Onze dochter zal vanaf september aan LiZa studeren. Zij wil maar al te graag deel uitmaken van het grote topteam in heel het ZOL

Van Claire Van der Aa
Aan Iedereen ! Alle diensten!
Bedankt omdat jullie zo sterk waren. Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun. Bedankt voor jullie dapperheid. Bedankt toppertjes !

Van Jeannine Valgaeren
Aan Dr. Ronald Driesen (heupchirurg) en de dienst Orthopedie
Dankjewel voor mijn perfecte nieuwe heup! Wat een fantastische chirurg en fantastische nazorg! Jullie zijn SUUUUUUPER !!!!!

Van Marleen Kirkels
Aan Hele zorgpersoneel van A tot Z
Dankjewel voor de inzet gedurende deze 2 moeilijke jaren in deze pandemie. Jullie waren al zorgzame mensen, voor mij zijn jullie helden. Ben gelukkig niet in het ziekenhuis moeten verblijven maar dat neemt niet weg dat ik megaveel respect voor jullie heb en nog meer respect heb gekregen. Wees trots op jullie zelf en je beroep.

Van Jana Smets
Aan Melissa Stevens (verpleegkundige dienst Abdominale Heelkunde GA30)
"Wat ben je toch een kanjer,
een fantastisch geweldig persoon.
Wat ben je toch een topper,
aan jou is niets gewoon.

Wat doe je dat toch geweldig,
ik krijg er tranen in mijn ogen van.
Er is werkelijk helemaal niets
dat jij niet doet of maken kan.

Ik weet heel erg zeker
dat jouw toekomst groots wordt.
Want jij bent écht de allerbeste,
jouw kont komt veren tekort!

X-Jana"

Van Michelle Coomans
Aan Gert Coomans (verpleegkundige OK Recovery GOPR)
Mijn papa is een superheld!

Van Fay Saelen, mama van Lia Delhaye
Aan Gerda Janssen (vroedkundige) en Dr. Caroline Van Holsbeke (gynaecoloog) op de dienst Neonatologie
Bedankt voor alle goede zorgen voor mij, mijn man ons dochtertje! Ook bedankt aan alle stagiaires want in januari 2021 waren er allemaal prachtmensen aanwezig! Ons ‘ZOLletje’ is toch wel een supergoed ziekenhuis! Bedankt voor alles!

Van Hilda Crab
Aan De nefrologen en verpleegkundigen Nierdialyse
Duizendmaal bedankt voor de goede zorgen op de dialyse en speciale dank voor iedereen op zaal 7 waar ik zolang gelegen heb.

Van Melissa Manco
Aan Anouck Royen (medisch laboratoriumtechnoloog in het labo klinische biologie)
Ook al zien de mensen jou niet.. je bent ZO belangrijk! Dikke knuffel! xx Melissa

Van Caroline Freson
Aan De dienst Materniteit
Ik ben op 10 februari 2019 geopereerd en supergoed verzorgd in jullie ziekenhuis. Vond het ook superleuk dat een verpleegkundige tijd heeft gemaakt om mijn haren te wassen. Een klein gebaar, maar ik voelde me meteen beter. BEDANKT!

Van Shelsey Olaerts
Aan Alle vroedkundigen, gynaecologen en logistiek medewerkers van de dienst Materniteit
Dankjewel aan het personeel van de dienst Materniteit in ZOL Maas en Kempen. Ik was er voor de bevalling van mijn dochter. Het leek wel of we op hotel waren. Iedereen was zo ontzettend vriendelijk. Ook werd ik er goed begeleid en verzorgd. Stiekem vond ik het heel leuk dat er geen bezoek mocht komen. We hebben zo intens kunnen genieten van ons kindje. Speciale dankjewel aan Dr Stephanie Dirx die mij doorheen de bevalling heeft geholpen. Ze was zo lief en het voelde echt vertrouwd. Bedankt iedereen! Jullie zijn top.

Van Inne Lenaerts
Aan Sinem Alkaya (verpleegkundige OK)
Sinem... Bedankt voor de bijzonder leuke tijd in het operatiekwartier en er buiten. Je bent een topper! Vele groetjes... Inne Ik mis je xxx

Van Renate Schade
Aan Alle helpende handen op de diensten Medium Care, Hartbewaking en Cardiologie
Topteam! Met hart en ziel doen ze hun job Ondanks dat ik heel angstig binnenging, midden in coronatijd voor een herstel van een losgekomen pacemaker, heb ik me nooit alleen gevoeld. Waarvoor ontzettend veel dank!

Van Els Bollen
Aan De afdeling Neurologie, in het bijzonder dr. Dr. Diedrik Peuskens (neurochirurg)
Bedankt voor de snelle diagnose en operatie. Het was mijn eerste operatie, dus ik was erg onwennig. Maar toch zorgden jullie ervoor dat ik op mijn gemak was en me zowel voor als na de operatie goed kon en mocht voelen. Merci voor de goede zorgen!

Van Cleo Vos
Aan Ingrid Maesen (verpleegkundige op de dienst Radiologie GRX)
Ik wil de allerbeste mama bedanken omdat ze altijd zo goed voor mij en voor haar patiënten in het ZOL zorgen. Ze werkt altijd heel hard en daar mag ze eens bedankt voor worden! Ze heeft een hart van goud en ze wilt altijd het beste voor iedereen, zowel voor haar patiënten als voor de mensen buiten haar beroep. Dus bedankt voor alles, mama.

Van Melody Peeters
Aan Turkian Ismail (vroedkundige in de Verloskamer)
Lieve Turkian, jij hebt mij bijgestaan tijdens mijn bevalling van mijn tweede kindje Mira in september 2021. Laatst hadden wij het nog over jouw warme persoonlijkheid en hoe je zo goed kon aanvoelen wat ik nodig had. Je gaf zelfs je eigen haarspeld om in mijn haar te doen toen ik vapeurs kreeg. Ook in je omgang met de stagiaire die jou volgde, vond ik je heel professioneel en lief. Dankjewel om mij tijdens mijn bevalling bij te staan en er een mooie ervaring van te maken. Ik vergeet je nooit!

Van Lore Rondags
Aan Team Medium Care
Bedankt om tijdens de drukte zo goed voor mij te zorgen en er te zijn !! Jullie zijn stuk voor stuk toppers die ik nooit zal vergeten!!! Veel liefs, Lore.

Van Lore Rondags
Aan Team revalidatie LSPR
Bedankt voor jullie goede zorgen in deze moeilijke tijd!! Veel liefs, Lore Rondags

Van Petra Carolus
Aan Ilse Mullenders, Sarah Houben, Jenny Hansen en Luana Filippetti (administratief medewerkers op de dienst Debiteurenadministratie GDEB)
De afgelopen twee jaar waren niet de makkelijkste op dienst GDEB. Corona, onderbezetting, het afscheid van Karine na een samenwerking van 25 jaar, het gemis van de collega's die moesten thuiswerken. MAAR dankzij jullie heb ik deze coronatijd met de nodige ups en downs doorstaan. Ik kom nog steeds elke dag met plezier werken omdat we dezelfde passie delen voor het werk. Blij elke dag met zo een gemotiveerd team te werken. Jullie zijn TOP collega's. BEDANKT hiervoor.

Van Nicky Janssen
Aan De hele afdeling MIC
Dankjewel om zo goed voor mij te zorgen en er voor mij te zijn toen ik met een bang hartje werd opgenomen. Zes weken was ik bij jullie op de afdeling ondertussen is de tweeling al 1 jaar en hebben we de 37 weken gehaald. Een hele dikke dankjewel jullie zijn gewoon super! Dikke kus, Nicky Jansen en de twins Seth en Liam.

Van Renata Boosten
Aan De dienst Palliatieve Zorgen
Mijn man Eddy had slokdarmkanker, kon niet geopereerd worden, dus chemo, die zo zwaar viel dat het niet te dragen was. Na het beëindigen van de chemo ging het snel bergaf. Kerstmis 2020 hebben we nog thuis kunnen vieren samen met kinderen en kleinkinderen. Enkele dagen later zijn we verhuisd naar de Palliatieve dienst, en daar hebben ze Eddy verzorgd als een koning, op alle gebied bijstand geboden met heel veel respect ook! Nu na 1 jaar kwam er nog een lief kaartje ter herinnering! Dank u allemaal

Van Sophie Meuleman
Aan De vroedkundigen van de dienst Materniteit en dr. Caroline Van Holsbeke (gynaecoloog)
Op 14 maart 2020 moest ik bevallen van onze dochter Ellie. Net de dag van de eerste lockdown. De eerste lockdown was er eentje die onbekend was en er heerste wel wat paniek. Ik was dan ook erg angstig voor de bevalling. Maar ik was zo blij dat we zo goed zijn opgevangen. Iedereen bleef rustig en corona leek even veraf zodat we konden genieten van elk moment! Ze hebben er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk te verzorgen! Bedankt voor elk lief woord en gebaar! "

Van Monique uit Zonhoven
Aan De afdeling neurochirurgie en Dr. Dieter Peuskens (neurochirurg)
Correcte en duidelijke info op maat met een vleugje humor (zelfs in het operatiekwartier). Dankzij jullie deskundigheid heb ik geen last meer van mijn rug. IEDEREEN, DANKJULLIEWEL!

Van Charlotte Wauters, (medical management assistent op de raadpleging Neurologie)
Aan An Verheyen, (medical management assistent op de raadpleging neurologie)
Bedankt om iedere dag weer leuk te maken!

Van Tom Martens (verpleegkundige op de dienst Gastro-enterologie)
Aan Nathalie Van Galen (verpleegkundige op de afdeling neurochirurgie)
Nathalie, Je bent een TOP verpleegkundige, dank u om er altijd voor mij te zijn!"

Van Ellen Daams
Aan Tom Martens (verpleegkundige op de dienst Gastro-enterologie)
"Bedankt voor alles en dat je der altijd voor me bent Je bent de best verpleegkundige die ik ken, zo trots op U ☺️ Ik hou van je "

Van Kawtar Saoufi
Aan Dr. Joyce Pennings (uroloog)
Ik wil u bedanken voor de goede zorgen een aantal jaren geleden. In 2015 werd ik geopereerd aan mijn urineleider. Ondertussen studeer ik verpleegkunde. Dankuwel voor alles

Van Sofie Martens
Aan De vroedkundigen op campus Sint-Jan
Een welgemeende dankjewel aan de vroedkundigen voor de goede zorgen nadat ik op 10 januari 2022 beviel van ons eerste kindje, Celeste!

Van De familie van Willy Strauven
Aan Dr. Johan Van Lierde (cardioloog)
Dag dokter, namens mijn ouders en mezelf heel erg bedankt voor alles wat u al voor mijn vader heeft gedaan. Dikke merci om ons telefonisch te woord te staan en te steunen voor zijn vaatoperatie. Het maakte hem minder angstig. Willy, Angèle en Mieke Strauven

Van Kim Theuwissen
Aan Yolanda Bagi (verpleegkundige op de dienst Intensieve Zorgen neonatologie)
Bedankt dat je je zo hard hebt ingezet sinds het begin van deze crisis. Dankzij jouw goede zorgen zijn al heel veel mensen gezond terug naar huis kunnen gaan! We zijn super trots op jou!

Van Sabine, Maarten & Liva
Aan Emma Clijsters (vroedkundige op de dienst Materniteit) en dr. Gina Dhaenens (gynaecoloog)
De dienst Materniteit in ZOL Maas en Kempen
Hey Emma, op 24 december 2021 hebben jij en dr. Gina Dhaenens (gynaecoloog) mij geholpen om Liva ter wereld te brengen. Ik kon mij geen betere “supporters” wensen. Nogmaals een super dikke merci! Ik ben zeker dat alle mama’s die jou aan hun zijde hebben een onvergetelijke bevalling hebben (in de positieve zin natuurlijk) :D !

Van Debora Cavallari (hoofdverpleegkundige op het dagziekenhuis Heelkunde)
Aan Dr. Anouk Willems (Oftalmoloog)
Omdat jij er was toen ik je nodig had #miasorella# #poohenkotje

Van Duforet Patricia
Aan Multidisciplinair Pijncentrum (MPC)
Ik ben er al paar keer geweest voor een behandeling. Iedereen is steeds vriendelijk Dankjewel!

Van Kim, mama van Billie
Aan Anneke Geelen (vroedkundige op de dienst Materniteit)
Bedankt Anneke om mijn vriend en mij zo goed te ondersteunen tijdens de bevalling en ons te kalmeren toen het stressvol werd! Wij zullen je nooit vergeten! Van de mama en papa van Billie, geboren op 20/11/2021.

Van Quinty Bo Hulsenboom
Aan Turkian Ismal (vroedkundige in de Verloskamer)
"Lieve Turkian, ik wil jou graag bedanken voor de fijne tijd die ik heb gehad op de MIC. Bedankt voor alles toen ik zwanger was van Belle en toen ik ging bevallen van Julie. Je zit voor altijd in mijn hart. Dikke knuffel van Bo (meisje met de ice packs)

Van Blondie
Aan Sabine Claus (verpleegkundige op de dienst Spoedgevallen)
Lieve ‘Bien’, ik wil je toch eventjes een hart onder de riem steken in deze bizarre tijden. Je bent mijn voorbeeld op spoed! Altijd goed gezind, altijd hard aan het werken… Er hangt altijd een gezellig sfeertje als je in mijn team zit en je bent altijd in voor een feestje! :D Je bent een topcollega! Ondanks al de ellende tijdens de covidperiode blijf je er nog steeds vol goede moed staan! Je bent dan ook echt een toppertje! Dikke knuffel, Blondie

Van Blondie
Aan Guido Kessels ­ (verpleegkundige op de dienst Spoedgevallen)
"Lieve Guido, natuurlijk moet ik aan u denken als er iemand in de bloemetjes moet worden gezet! Je bent een voorbeeld voor vele collega's! Als we allemaal wat van jouw humor hadden dan was de spoed nog veel gezelliger Altijd grote pret als je in mijn team zit! De shiften vliegen voorbij wanneer we weer eens met de ambulance op pad zijn! Ik kijk dan ook echt op naar je ervaring en positiviteit! Ik hoop dan ook dat je nog lang in mijn team blijft zitten! Dikke knuffel, Blondie"

Van Maarten Pannemans (verpleegkundige op de raadpleging Thoracovascolaire Heelkunde)
Aan Khadija Daoudi (verpleegkundige op de raadpleging Thoracovascolaire Heelkunde)
"Kadousj!!! Een hele dikke merci voor alles wat je mij tot nu hebt geleerd en alles wat je me nog gaat leren! De FLAUWE humor moet je er maar bijnemen, haha! Je bent een topper en een geweldige collega! Groetjes van je beste moppentapper! :D

Van Chantal Knapen (administratief medewerker op het labo klinische biologie)
Aan Het secretariaat van het labo klinische biologie
Wat hebben we 2 helse jaren achter de rug... Tijdens Corona werden de secretaresses in het labo misschien een beetje vergeten. Duizenden Corona aanvragen hebben we ingegeven en zoveel meer. Bedankt lieve collega's, door onze hechte band en elkaars steun hebben we deze hel doorstaan. Hopelijk komen er snel terug normale tijden! xxx

Van Liselot Mangelschots
Aan Dr. Vanhoestenberghe NIC
Hoi dokter, u bent ons waarschijnlijk al vergeten na 6 jaar maar wij jou absoluut niet. Hoe u en uw team Casper geholpen hebben om de eerste maanden van zijn leven te overleven, zal ons altijd bijblijven. Hoe u met ons meeleefde tijdens de moeilijke momenten, hoe u het beste met ons en met hem voorhad, hoe u altijd eerlijk bent geweest, …. Casper is vandaag een geweldig kereltje met een mooie toekomst voor zich. Wij zijn jou voor altijd dankbaar. Liefs, mama van Casper Gielen x

Van Familie Willy Strauven
Aan Dr. Geert Lauwers (thoracovasculair chirurg)
Beste dokter, hartelijk bedankt vanwege pa, ma en mezelf voor de inspanningen en de geslaagde bypassoperatie van mijn vader. Mvg, Mieke Strauven

Van Inge Briers
Aan Dr. Johan Maleux (oftalmoloog)
Beste dokter, dankzij uw goede zorgen en motivatie heb ik een groot deel van mijn zicht terug! U en uw team zijn naast zeer bekwaam ook vriendelijk, menselijk en steeds professioneel! Bedankt dat ik een van uw patiënten mag zijn!

Van Caterina Profeta
Aan Dr. Heddy Van Leeuwen-Wintjens (endocrinoloog)
Beste dokter, je bent er voor jouw patiënten! Gewoon top hoe jij omgaat met je patiënten. Je stelde me gerust en dat zal ik nooit vergeten. Je verdient een standbeeld! Doe zo voort!

Van Daphna Richtern (je favoriete nichtje)
Aan Judith Richter (verpleegkundige in het Operatiekwartier)
Aan de ALLERBESTE verpleegkundige die ik ken: Bedankt voor alles!!! Je hebt goude handen en een gouden hart. Love you so xxxxx De wereld is een betere plek met jou erbij :)

Van Sabrina Trippaers
Aan Dr. Matthias Dupont (cardioloog)
In 2015 heeft u mijn leven gered door een pacemaker te plaatsen. Dankuwel!

Van Ester Vanmol
Aan Jolien Winters (vroedkundige op de dienst Materniteit)
"Een dikke MERCI om mijn bevallingen (de ene al wat leuker dan de andere) in goede banen te leiden! Heel fijn dat ik twee keer mocht “genieten” van je deskundige, vlotte en ook wel humoristische aanpak ! Keep up the good work ! En bedankt om mijn held van het ZOL te zijn

Van Ester Vanmol
Aan Steffie Reijnders (vroedkundige op de dienst Intensieve Zorgen Materniteit MIC)
"Een welgemeende DANKJEWEL om zo goed voor mij en Nand te zorgen tijdens onze opname op jullie dienst! Ik kan alleen maar zeggen dat jullie super zijn ! Wij voelden ons prima verzorgd en veilig bij jullie op de dienst. Groetjes Ester Vanmol (die van het college in Beringen)

Van Ester Vanmol
Aan Loesje Loyens (vroedkundige op de dienst Intensieve Zorgen Materniteit MIC)
Loesje, ik kon deze kans niet laten schieten om je nogmaals te bedanken! Wat een fantastische persoon ben jij! Bedankt voor alle goede zorgen voor mij, die nacht op de MIC en thuis. Bedankt om mijn 100 vragen via sms te beantwoorden en bedankt om zo lief te zijn voor ons! Ik kan me geen betere vroedkundige inbeelden! Groetjes Ester & Nand ( en Jeroen en Elias :D ).

Van Maarten Pannemans (verpleegkundige op de raadpleging Thoracovascolaire Heelkunde)
Aan Emily Broux (medical management assistent op de raadpleging Thoracovascolaire Heelkunde)
"Zoals de bekende Jedi ooit zei: These are not the droids you are looking for. Maar jij bent de droid (topsecretaresse) die wij allen zo graag hebben! Dankjewel voor de leuke balie momenten!"

Van Maarten Pannemans (verpleegkundige op de raadpleging Thoracovascolaire Heelkunde)
Aan Lena Ooms (medical management assistent op de raadpleging Thoracovascolaire Heelkunde)
"Hij had een snor, Jeg far brunhilda, uitslag van stift, tennis met plakband en nog zoveeeeel meer… De leuke momenten maken een dagje balie met jou enorm leuk! Bedankt voor alles!

Van Ilaria Loforte
Aan Maria Taglienti (werkcoördinator op de dienst Schoonmaak)
Ik wil mijn lieve mama bedanken die al 25 jaar voor ZOL werkt. Met heel haar hart en ziel heeft ze haar team gesteund en gemotiveerd tijdens de coronapandemie. Zij verdient een dikke pluim! Mama, ik hou van jou

Van Kristy Hermans
Aan Alle lieve verplegend personeel van de afdeling Medium Care
Ik wil jullie bedanken voor de goede zorgen en de steun die ik van jullie mocht ontvangen . Het waren vier bange nachten omdat ik niet wist wat er allemaal ging gebeuren. Jullie steun heeft me erg geholpen .. 1000x bedankt

Van Chelsea Bruyenberg (verpleegkundige op de dienst Spoedgevallen)
Aan Gweneth Nieskens (verpleegkundige op de dienst Hartbewaking)
"Lieve Gwen! Hoe goed ben jij bezig! Elke dag sta je er opnieuw, ondanks alles blijft je met hart en ziel voor je patiënten zorgen! Ik ben zo ongelofelijk blij dat ik je heb leren kennen en dat je zo een goede vriendin geworden bent! Dankjewel voor alles! Dikke kus!"

Van Nouchka Ramakers
Aan Iedere vroedkundige op de dienst Materniteit
Ik ben tweemaal bevallen tijdens corona. In september 2020 en in juli 2021. Ondanks de maatregelen heb ik superhard genoten en had ik ontzettend veel steun voor, tijdens en na mijn bevalling! Ben enorm tevreden! Superhard bedankt! Ook jullie zijn absolute helden!

Van Familie Goyens
Aan Dr. Maarten Criel (pneumoloog)
"Beste dokter, Op 16-11-20 heeft mijn vader, Luc Goyens, de vreselijke diagnose gekregen: uitgezaaide longkanker. U hebt mijn vader destijds behandeld. Helaas heeft de behandeling geen vruchten afgeworpen en heeft mijn vader op 23-01-21 de keuze gemaakt om te sterven. Ondanks dit alles willen wij u als familie nog eens bedanken voor de behandeling en de goede zorgen. We zijn zeer tevreden over u als dokter, en mijn vader was dat ook. Vriendelijke groeten van de Familie Goyens uit Maaseik!

Van Ester Clemens
Aan Dr. Patrick Noyens (cardioloog)
Bedankt voor de goede zorgen, u weet mensen te motiveren en helpt te relativeren. Steeds met engelengeduld gaat u geen enkele vraag uit de weg en zorgt u dat u patiënten uw uitleg begrijpen.

Van Tom & Evy
Aan Veerle Schonkeren en Sarah Craeghs (verpleegkundigen op de dienst Heelkunde)
Hey lieve Veerle en Sarah ,Uit het oog maar niet uit het hart. Nogmaals bedankt voor alles. Dikke knuffel.

Van Stephanie Bijnens (verpleegkundige op de dienst Pediatrie)
Aan Anke Mobius, Anne Hurkmans, Robert Steyvers, Raf Hermans en Nathalie Lieben (verpleegkundigen op de dienst Psychiatrie)
Hey Anke, Anne, Raf, Nathalie en Robert (en de anderen ook wel). Graag wou ik jullie vijf heel erg bedanken voor de goede zorgen die ik heb mogen krijgen van jullie. Jullie doen jullie job met hart en ziel denk ik, zo voelde het toch voor mij. Jullie stonden altijd klaar als het moeilijk ging, niets was teveel. Ik voelde me gesteund, begrepen en uiteindelijk wel geholpen. Dank jullie wel!!

Van Catherien Vanseer
Aan Het hele team van Intensieve Zorgen 2
Bedankt voor de goede zorgen voor mijn mama. Bedankt dat ze haar laatste dagen zonder pijn heeft mogen doorbrengen omringd door haar familie. Bedankt dat jullie mij zo goed hebben opgevangen toen het even niet meer ging. Jullie zijn toppers! Voor altijd in het hart, bedankt!

Van Lalita Esser
Aan Dr. Rik Houben (neuroloog)
Heel erg bedankt voor je zorgen, geduld en alle moeite. Het is niet iedere dag dat je een dokter tegenkomt die jou het gevoel geeft dat je er even niet alleen voor staat.

Van Emi Canini
Aan Heel het ZOL
Ik wil iedereen in ZOL bedanken om in deze moeilijke tijden zo liefdevol voor iedereen te zorgen die het nodig had. Ik vind het jammer dat deze periode zoveel van jullie gevraagd heeft en dat jullie jullie waarschijnlijk vaak machteloos en alleen hebben gevoeld. Jullie zijn stuk voor stuk mensen met een enorm groot hart. In tijden zoals deze zorgen mensen zoals jullie ervoor dat, ondanks al het slechte in de wereld, we altijd kunnen blijven geloven in de goedheid van de mensheid. Bedankt!

Van Ronny Haesen
Aan Iedereen in ZOL
Mijn vrouw (Martine Penders) en dochter (Amber Haesen) waren op 12/09/2020 ongewild betrokken in een zwaar verkeersongeval. Duizendmaal dank en respect aan alle betrokken diensten om ook hen, ondanks de coronadrukte, erdoor te halen. Bedankt voor de goede zorgen en begeleiding. MUG, Spoed, Intensieve Zorgen, MKA, Oftalmologie, Neurologie, Revalidatie, Pediatrie, Sociale dienst... heel het ZOL... Jullie zijn échte helden!

Van Inge en Roy
Aan De verpleegkundigen op de dienst Neonatologie (NICU)
Momenteel liggen mijn dochters Emme en Miya op deze afdeling. We zijn onder de indruk van de zorgzaamheid en het geduld waarmee met ons en met onze dochters wordt omgesprongen. Een vroeggeboorte en een tweeling is niet zo vanzelfsprekend en wij worden constant gerustgesteld en ook klaargestoomd voor het vervolg. We zijn heel dankbaar voor hoe we iedere dag opgevangen worden! We zijn blij dat onze kindjes in goede handen zijn!

© 2023 Ziekenhuis Oost-Limburg