Apotheek voor al uw medicatie

Op campus Sint-Jan kan u voor al uw courante medicatie terecht bij Apotheek Synaps Park.
Voor specifieke medicatie zoals chemopillen kan u terecht bij onze eigen ziekenhuisapotheek.

 

 

Apotheek Synaps Park

Openingsuren

maandag - vrijdag: 9.00 - 17:30 u doorlopend open

Voor wie?
Patiënten, bezoekers en medewerkers zijn welkom! U kan hier terecht voor al uw medicatie.

Waar?
U vindt de apotheek ter hoogte van de vijver en langs de bezoekersparking richting de inkomhal van het ziekenhuis.

Contact
E-mail: apotheeksynapspark@proximus.be
Tel: 089/71 35 38

Met de opening van een apotheek bij ZOL Genk, campus Sint-Jan in Genk wil ZOL - in samenwerking met de Verenigde Apothekers Genk - een nieuwe, klantvriendelijke dienst aanbieden aan patiënten, bezoekers en medewerkers.

 

 

 

Ziekenhuisapotheek ZOL

Onze ziekenhuisapotheek heeft een online bestelplatform ontworpen. Hierop kan u als patiënt, mits u beschikt over een geldig voorschrift, specifieke geneesmiddelen uit het gamma van de ziekenhuisapotheek reserveren. Dit zijn bijvoorbeeld chemopillen of uitzonderlijk dure geneesmiddelen die u thuis inneemt.  
 
Na eenmalige registratie kan u vlot uw medicijn(en) in de catalogus zoeken via een eenvoudige zoekfunctie. Ook het inladen van voorschriften is mogelijk. Door online te reserveren is wachten aan de ziekenhuisapotheek niet meer nodig. Na reservatie ontvangt u een sms of e-mail met daarin de melding wanneer de geneesmiddelen afgehaald kunnen worden.  
 
De reservatiehistoriek wordt bewaard en onze apothekers waken mee over het geneesmiddelengebruik. Voor advies staat het team nog altijd paraat. Het bestelplatform is bereikbaar op de smartphone, tablet of computer via www.ziekenhuisapotheekzol.be.  
 
Opgelet: Voor geneesmiddelen verkrijgbaar in de openbare apotheek, verwijzen wij steeds door naar de thuisapotheker of naar Apotheek Synaps Park. 

© 2023 Ziekenhuis Oost-Limburg