BRA-day in het ZOL

BRA-day in het ZOL
dinsdag, 15 okt 2019

Op woensdag 16 oktober vindt BRA-day plaats in het ZOL.

BRA Day of Breast Reconstruction Awareness Day is een internationale dag, gewijd aan de voorlichting en sensibilisering van vrouwen die een borstreconstructie overwegen na de gedeeltelijke of volledige amputatie van een borst.

Ter gelegenheid van deze dag willen de plastisch chirurgen van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie (RBSPS) de aandacht vestigen op hun rol en hun verantwoordelijkheid binnen het multidisciplinaire team dat vrouwen gedurende het volledige proces van hun “reconstructie” begeleidt.

 

De afdeling Plastische Heelkunde en het Multidisciplinair Borstcentrum nodigen uit voor een infosessie over mogelijkheden, verwachtingen en technieken omtrent borstreconstructie.

Iedereen die geïnteresseerd is in borstreconstructies omwille van ziekte of genetische voorbeschikking bij zichzelf of bij een naaste of uit informatieve en educatieve redenen is welkom.

Agenda

19 - 20.30 u: Informatiesessie over de verschillende technieken in het reconstrueren van een borst door dr. Bob Vermeulen

20.30 - 21 u: Panelgesrek met lotgenoten over hun ervaringen, beleving, verwachtingen en resultaat.

21 u: Informele receptie

 

De infosessie gaat door in de aula van campus Sint-Jan.
Inschrijven kan via secretariaat plastische chirurgie: secretariaat.plastische@zol.be of T 089 32 61 91

© 2020 Ziekenhuis Oost-Limburg