Schrijf je in voor ZOL JOB FAIR op 20 oktober 2023!

Schrijf je in voor ZOL JOB FAIR op 20 oktober 2023!
donderdag, 21 sep 2023

Op vrijdag 20 oktober 2023 organiseert ZOL opnieuw het unieke ZOL JOB FAIR. Wil jij alles te weten komen over werken in ZOL? Kom dan zeker naar ons ZOL JOB EVENT in ZOL Genk, campus Sint-Jan!
Je maakt kennis met onze professionals, krijgt antwoorden op al je vragen en je verkent de gangen van het ziekenhuis. We zijn op zoek naar helden met de meest diverse profielen. Schrijf je dus snel in!

De ZOL JOB FAIR is hét uitgelezen jobevent voor verpleegkundigen, vroedkundigen, technologen medische beeldvorming en nucleaire geneeskunde, medisch laboratoriumtechnologen, zorgkundigen en healtcare management assistants. Zowel studenten als reeds werkenden zijn van harte welkom! 

Programma 

Om 16u30 trappen we de ZOL JOB FAIR af met een warm onthaal! Na een kort welkom is het tijd om samen met een van onze helden de gangen van het ziekenhuis te verkennen. De bestemming die bepaal jij! Afhankelijk van je interesse kan je een kijkje gaan nemen achter de schermen van de afdeling waar jij graag meer over zou willen weten. Keuze genoeg in ZOL. Laat ons vooraf via het inschrijvingsformulier wel even weten voor welke rondleiding je kiest.

Heb je je ogen uitgekeken in ZOL, dan is het tijd voor een verfrissend drankje in onze betoverende ZOL JOB FAIR tent. Daar kan je trouwens ook even stoom afblazen aan een van onze leuke standen. Onze helden beantwoorden er met veel plezier alle vragen die je nog in de tank hebt zitten. Zelfs als dat betekent dat ze je door een loonsimulatie, het opleidingsaanbod of de aanwervingsprocedure moeten loodsen.

 

Ben je op zoek naar een topjob in de zorg?  

Schrijf je dan snel in voor dit jobevent.
Na je inschrijving ontvang je alle verdere praktische informatie.

 

Heb je nog vragen?  

Aarzel niet om contact op te nemen met Sophie Houben, ZOL Talent Center 
Tel. 089 80 36 53  -  sophie.houben@zol.be

© 2023 Ziekenhuis Oost-Limburg