Schrijf je in voor de ZOL JOB FAIR op 24/3!

Schrijf je in voor de ZOL JOB FAIR op 24/3!
donderdag, 16 feb 2023

Op 24 maart is het opnieuw tijd voor de ZOL JOB FAIR! Tijdens dit unieke jobevent kom je in een sfeervolle setting alles te weten over werken in ZOL! Rondleidingen in het ziekenhuis combineren we met een gezellige avond waar je met onze sympathieke helden in gesprek kan gaan.
Waar wacht je nog op?! Schrijf je snel in via www.zoljobfair.be!

Voor wie?

De ZOL JOB FAIR is hét uitgelezen jobevent voor verpleegkundigen, vroedkundigen, technologen medische beeldvorming en nucleaire geneeskunde, medisch laboratoriumtechnologen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en zorgkundigen. Zowel studenten als reeds werkenden zijn van harte welkom!

Programma

Na een kort welkom verken je samen met een van onze helden de gangen van het ziekenhuis. De bestemming die bepaal jij! Afhankelijk van je interesse kan je een kijkje gaan nemen achter de schermen van de afdeling waar jij graag meer over zou willen weten. Keuze genoeg in ZOL!

Heb je je ogen uitgekeken in ZOL, dan is het tijd voor een verfrissend drankje in onze betoverende ZOL JOB FAIR tent. Daar kan je trouwens ook even stoom afblazen aan een van onze leuke standen. Onze helden beantwoorden er met veel plezier alle vragen die je nog in de tank hebt zitten. Zelfs als dat betekent dat ze je door een loonsimulatie, het opleidingsaanbod of de aanwervingsprocedure moeten loodsen. Pro tip: laat zeker de kans niet liggen om een afspraak te maken met het ZOL Talent Center. Zin om wat te blijven hangen? Doe dat dan zeker!

Meer informatie en inschrijvingen? Check www.zoljobfair.be.

© 2023 Ziekenhuis Oost-Limburg