Dr. Laurens Peene, anesthesie en pijngeneeskunde

Dr. Laurens Peene, anesthesie en pijngeneeskunde
donderdag, 09 feb 2023

Dr. Laurens Peene behaalde zijn diploma geneeskunde in 2016 aan de KU Leuven cum laude. Zijn specialistendiploma volgde hij in UZ Leuven onder leiding van prof. dr. Marc Van de Velde en in ZOL Genk onder leiding van dr. René Heylen.

Dr. Peene behaalde in 2021 de eerste prijs in de competitie ‘Best Master Work’ op BeSARPP Graduation Day. Van 2021 tot 2022 volgde dr. Peene een fellowship Pijngeneeskunde in het Multidisciplinair Pijncentrum op campus Sint-Barbara onder leiding van prof. dr. Jan Van Zundert. Hij behaalde ter afsluiting het Fellowship of Interventional Pain Practice in Boedapest.

Dr. Peene specialiseert zich verder in Intensieve Zorgen in ZOL Genk onder leiding van dr. Vander Laenen. Tot slot volgt hij een postgraduaat ‘Neuromodulation & Pain Management’ aan de Queen Mary University London.

Dr. Peene is actief in het pijncentrum in ZOL Maas en Kempen en het Multidisciplinair Pijncentrum op campus Sint-Barbara. Daarnaast werkt hij in het Operatiekwartier en op de dienst Intensieve Zorgen.

© 2024 Ziekenhuis Oost-Limburg