Brandweer gebruikt tijdelijk interne wegen ZOL Maas en Kempen

Brandweer gebruikt tijdelijk interne wegen ZOL Maas en Kempen
vrijdag, 19 aug 2022

Op maandag 22 augustus beginnen er riolerings- en wegenwerken op de Gremelsloweg in Maaseik dicht bij ZOL Maas en Kempen. Verwacht wordt dat de werken in verschillende fases zo’n 6 maanden duren.

Gedurende die periode kunnen de brandweer- en ambulancediensten de Gremelsloweg niet gebruiken. Om de reistijd bij interventies zo kort mogelijk te houden, zullen ze daarom tijdelijk gebruik maken van de interne wegen van ZOL Maas en Kempen. 

De brandweer schat dat er zo’n 2 à 3 keer per week brandweer- of ambulancevoertuigen de site op en af zullen rijden. Er werd afgesproken dat de voertuigen rustig rijden met blauwe zwaailichten. Om de overlast voor ZOL Maas en Kempen te beperken gebruikt de brandweer geen sirenes op de site.

We geven graag nog mee dat de Gremelsloweg in verschillende fases onderbroken zal zijn tot in het voorjaar van 2023. Kom je met de wagen van Kinrooi naar ZOL Maas en Kempen houd je dus best rekening met extra reistijd door lokale omleidingen. Meer info over de werken vind je op de website van de stad Maaseik.

© 2024 Ziekenhuis Oost-Limburg