4de editie van ‘gezondheid!' verdeeld in ons ziekenhuis

4de editie van ‘gezondheid!' verdeeld in ons ziekenhuis
dinsdag, 13 jun 2023

Ontdek de nieuwe editie van ons patiëntenmagazine ‘gezondheid!’ 
 
Hier is ‘ie dan: vanaf vandaag vind je de nieuwe editie van ons lifestyle patiëntenmagazine ‘gezondheid!’ op onze vier sites. Goed voor maar liefst 80 pagina’s leesplezier! Lees ‘gezondheid!’ tijdens het wachten, om de tijd te verdrijven of om meer te weten te komen over ZOL. Klik hier om het magazine in primeur digitaal te lezen. 
 
gezondheid!’ is het lifestyle patiëntenmagazine van het ZOL dat in 2019 het licht zag. Gratis mee te nemen in onze wachtzalen en publieke ruimtes. Of digitaal. Het gaat om een uniek magazine dat toegankelijke (medische) artikels samenbrengt met nuttige praktische info op maat van onze bezoekers en patiënten. In gezondheid! lees je meer over de wondere wereld van ZOL.    

 
Beroertezorg in ZOL 

In deze editie kom je meer te weten over de beroertezorg in ZOL en de dienst Gastro-enterologie. Anesthesiste en Medisch Commandant dr. Griet Vermeulen vertelt alles over haar activiteiten bij Defensie en dr. Wouter Lansink, vaatchirurg, gaat dieper in op de vaataandoening etalagebenen. Christophe Smeets, project manager mhealth bij Future Health stelt de slimme pleister voor die hij met zijn team test. 

 
Strategisch plan ZOL Maas en Kempen 

Algemeen directeur van ZOL Erwin Bormans geeft tekst en uitleg bij het strategisch plan voor ZOL Maas en Kempen en uroloog dr. Bernard Bynens heeft het over goedaardige prostaatvergroting. Personeelsdirecteur Guido Van Hamme en Teamleider bij Werving en Selectie Sophie Houben gaan dan weer in gesprek over het aanwervingsbeleid van ZOL.  

 
Ecologische bloementuin 

Verder lees je over onze ecologische bloementuin op het Synaps Park, onze campagne tegen agressie en over de huisartsenwachtpost die naar campus Sint-Jan verhuisde. De rubriek Vintage ZOL beschrijft de rol van de Dochters van het Kruis voor de Genkse gezondheidszorg en we spraken met KNO-arts Griet Laureyns over het Stemcentrum. 

 
Gratis magazine 

Dat alles en nog veel meer lees je in “gezondheid!” Je kan de vierde editie van ‘gezondheid!’ als bezoeker of patiënt gratis meenemen in de wachtzalen en publieke ruimtes. ‘gezondheid!’ is ook digitaal beschikbaar
 
Veel leesplezier! 
 

© 2024 Ziekenhuis Oost-Limburg