Fertiliteitscentrum

Genks Fertiliteitscentrum.

Het Zorgprogramma Reproductieve Geneeskunde B (ZRGB) van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) is een erkend centrum en kent zijn bestaan in 1989. Het Ziekenhuis Oost-Limburg is een geaccrediteerd ziekenhuis waar kwaliteitsvolle en veilige zorg geleverd word. Hierbij staat de patiënt centraal. Er is een nauwe samenwerking met de fertiliteitscentra van Hasselt, Heusden-Zolder en Pelt.

Verbouwingen in het Fertiliteitscentrum

In augustus zijn er uitgebreide verbouwingswerken in ons centrum gepland. Hierdoor kan onze operatiezaal tijdelijk niet gebruikt worden.

Er zullen geen behandelingen met IVF, ICSI of ingevroren embryo's kunnen doorgaan in de maand augustus. Concreet houdt dit in dat patiënten niet kunnen starten met deze behandelingen tussen 31/7/2021 en 30/8/2021. Indien uw menstruatie begint net voor of net na deze datums, zal de consulente per individueel dossier bekijken of de behandeling gestart kan worden of niet.

IUI en KID behandelingen kunnen wel doorgaan tijdens deze periode.

We danken u voor uw begrip.

Eiceldonatie

Net zoals zaadcellen kunnen ook eicellen ingevroren en bewaard worden in een eicelbank. Sommige vrouwen kunnen enkel hun kinderwens vervullen als ze over eicellen van een andere vrouw beschikken. U vindt hier meer informatie voor de acceptor en de eiceldonor.

 

© 2021 Ziekenhuis Oost-Limburg