Open Bedrijvendag 2018

Open Bedrijvendag 2018
Datum
zondag, 7 oktober, 2018 - 10:00 tot 17:00
Locatie
Synapspark

Als openbare zorginstelling vinden we het onze opdracht en onze taak om af en toe de deuren van ons ziekenhuis open te stellen voor het grote publiek. We tonen dan aan de bezoekers welke vooruitgang we geboekt hebben op het vlak van medische technologie, infrastructuur en know how.

De voorbije edities deden we dit tijdens de Dag van de Zorg in maart, telkens met overweldigend succes. Tijdens de vorige editie kregen we zelfs zo'n 7.000 bezoekers over de vloer. Dit jaar zullen we op zondag 7 oktober deelnemen aan Open Bedrijvendag. Campus Sint-Jan van het ZOL zal die dag één van de Limburgse speerpunten zijn van Vlaanderens grootste opendeur happening.

Nieuw is dat we onder de vlag van onze nieuwe zorgcampus Synaps Park zullen deelnemen. Ook Limburgse Zorgacademie (LiZa) en Kinderdagverblijf Wombat doen mee. Er zijn op campus Sint-Jan opnieuw een aantal opmerkelijke bouwprojecten en renovaties afgerond ten opzichte van onze laatste Opendeurdag in 2015. We twijfelen er dan ook niet aan dat we aan iedereen die op 7 oktober langskomt een uitermate boeiend bezoek zullen kunnen aanbieden. Tot dan!

© 2019 Ziekenhuis Oost-Limburg