Het laboratorium heeft twee locaties voor uitvoering van analyses:

  • ZOL Genk, campus Sint-Jan in Genk (Schiepse Bos 6, 3600 Genk). Bij het betreden van de site, dient het huisnummer 3100 (N blok) te worden gevolgd. Voor een grondplan van de site klikt u hier.  Het laboratorium bevindt zich op de 2e verdieping van de N blok (N2.40), is 24/24u geopend en steeds bereikbaar op het volgend telefoonnummer 089/32 46 70 (routine onderzoeken).
  • ZOL Maas en Kempen (Diestersteenweg 425, 3680 Maaseik). Het laboratorium bevindt zich op locatie D1, is 24/24u geopend en steeds bereikbaar op het volgend telefoonnummer 089/50 61 20 (routine onderzoeken).

Het algemeen mailadres van het laboratorium is sec.klinischlabo@zol.be. Voor de contactgegevens van onze artsen en medewerkers verwijzen we u naar onze team pagina.

Gezien wij streven naar een optimale kwaliteit en dienstverlening stellen wij uw mening ook op prijs, zowel kritisch als positief. Mochten er vragen, opmerkingen, suggesties of klachten zijn mag u ons altijd mailen of telefonisch contacteren. Op deze manier proberen wij ons steeds te verbeteren naar artsen en patiënten toe.

 

CORONA TESTEN:

Voor vragen omtrent CORONA testen, bel het nummer 089/ 32 4720. Dit nummer is bereikbaar van 8u tot 22u.

Omwille van privacy redenen, mogen er GEEN resultaten telefonisch worden doorgegeven. Resultaten worden niet aan patienten en familieleden gerapporteerd, enkel via beveiligde kanalen via het artsenportaal.

COVID PCR resultaten en Engelstalige certificaten voor negatieve testen, kunnen via mijnzol.be worden geraadpleegd door in te loggen met een ID reader of via ITSme. 

Indien dit niet lukt, kunt u een afspraak maken via 089/32 50 50 om uw Engelstalig certificaat af te halen via de TEST DRIVE IN. 

Indien het niet lukt om uw resultaat terug te vinden via mijnzol.be kan u bellen naar het nummer 089/32 4720. Resultaten kunnen afgehaald worden na telefonische afspraak en dit tussen 14u en 16u.

 

Opgelet: Vanaf 1 juli 2021 zullen er GEEN certificaten meer worden uitgereikt vanuit het ZOL gezien enkel de Europese certificaten nog geldig zijn.

Meer info kan u vinden op:

www.mijngezondheid.be  -> aanvragen van uw gratis COVID test, herstelcertificaat, vaccinatie certificaat of certificaat van negatieve COVID PCR test

www.vlaanderen.be/covid-certificaat -> informatie wanneer een Europees certificaat wordt opgemaakt

https://reopen.europa.eu/nl -> voor alle richtlijnen per EU land

Uw certificaat snel bij de hand? raadpleeg https://covidsafe.be/nl of download de COVIDSAFE app op uw smartphone

 

 

Inhoudsverantwoordelijke
Dr. Kristien Van Pelt​​​, Klinisch Laboratorium - 2022

© 2022 Ziekenhuis Oost-Limburg