Het laboratorium is gelegen op de campus Sint-Jan in Genk. Bij het betreden van de site, dient het huisnummer 3100 (N blok) te worden gevolgd. Voor een grondplan van de site klikt u hier.  

Het labo bevindt zich op de 2e verdieping van de N blok (N2.40), is 24/24 geopend en steeds bereikbaar op het volgend telefoonnummer 089/32 46 70 (routine onderzoeken).

Voor vragen omtrent CORONA testen, bel het nummer 089/ 32 4720. Dit nummer is bereikbaar van 8u tot 22u. Omwille van privacy redenen, mogen er GEEN resultaten telefonisch worden doorgegeven. Resultaten worden niet aan patienten en familieleden gerapporteerd, enkel via beveiligde kanalen via het artsenportaal.

COVID PCR resultaten en Engelstalige certificaten voor negatieve testen, kunnen via mijnzol.be worden geraadpleegd door in te loggen met een ID reader of via ITSme. 

Het faxnummer van het labo is 089/57 98 81, het algemeen mailadres sec.klinischlabo@zol.be.

Voor de contactgegevens van onze artsen en medewerkers verwijzen we u naar onze team pagina.

Gezien wij streven naar een optimale kwaliteit en dienstverlening stellen wij uw mening ook op prijs, zowel kritisch als positief. Mochten er vragen, opmerkingen, suggesties of klachten zijn mag u ons altijd mailen of telefonisch contacteren. Op deze manier proberen wij ons steeds te verbeteren naar artsen en patiënten toe.

© 2021 Ziekenhuis Oost-Limburg