Infoavonden

Borstvoeding

Gezien de vele voordelen van borstvoeding en het belang ervan voor uw kindje, nodigen wij u graag uit op een infoavond rond borstvoeding. Deze infoavonden worden om de 2 maanden (telkens op een maandagavond) in de aula van het ziekenhuis georganiseerd. Vooraf inschrijven is verplicht, u zal hierover worden geïnformeerd in het begin van uw zwangerschap. Voor meer info over deze avonden of om u alsnog op een later tijdstip in te schrijven, kan u bellen naar de vroedvrouwen van de prenatale raadpleging op het nummer 089/32 50 50.

Op de avond zelf moet u zich eerst aanmelden via de kiosken in de hal bij de inschrijvingen.

Infoavonden vroedvrouwen

Eén maandagavond per maand wordt er door twee vroedvrouwen een infoavond georganiseerd. Zij geven praktische informatie over arbeid, bevalling, verblijf op de materniteit, ... Verder krijgt u een filmpje te zien waarin de verloskamer en de materniteit aan u worden voorgesteld.

Vooraf inschrijven is verplicht, u zal hierover worden geïnformeerd in het begin van uw zwangerschap. Voor meer info over deze avonden of om u alsnog op een later tijdstip in te schrijven, kan u bellen naar de vroedvrouwen van de prenatale raadpleging op het nummer 089/32 50 50.

Op de avond zelf moet u zich eerst aanmelden via de kiosken in de hal bij de inschrijvingen.

 

© 2021 Ziekenhuis Oost-Limburg