Beste student,

Op onze website kan je heel wat informatie vinden om je stage in het Multidisciplinair PijnCentrum (MPC) goed voor te bereiden. Ook tijdens de stage kan je op deze website informatie zoeken om vragen op te lossen, stageopdrachten tot een goed einde te brengen en/of informatie voor je eindwerk te verzamelen.

Voor studenten verpleegkunde is het verplicht om een dosimeter te dragen tijdens de stage. Deze moet je minstens 2 weken voor de aanvang van je stage op het MPC zelf aanvragen. Hoe je dit kan doen staat op de pagina met studenteninformatie op de jobwebsite van het ZOL, samen met het aanvraagformulier hiervoor.

We denken dat je je op deze manier optimaal kan voorbereiden op de start van je stage. Mochten er nog dringende vragen of onduidelijkheden zijn voor de start van je stage, mag je ons altijd contacteren.

De stagementoren op onze dienst zijn:

  • Veerle Diricks, Claudia Claessens, Berney Hendriks, Nadia Remans, Els Rondas en Kristine Winters voor de studenten Verpleegkunde
  • Marleen Vanrusselt en Stefanie Vanreyten voor de studenten MMA

Uiteraard staat het volledige team tijdens je stage ter beschikking om deze leerperiode tot een aangename, zinvolle, leerrijke en geslaagde stage te maken.

Alvast veel succes in ons centrum.

© 2023 Ziekenhuis Oost-Limburg