Dag van de Verpleegkunde 2023

Op vrijdag 12 mei vieren we met veel plezier de Dag van de Verpleegkunde. We zetten die dag onze geweldige verpleegkundigen nog eens extra in de bloemetjes. Elke dag geven ze het beste van zichtzelf in ons ziekenhuis.

We kunnen hen daar niet genoeg voor bedanken. Daarom schakelden we de hulp in van iedereen die onze verpleegkundigen een warm hart toedraagt. We deden een oproep om bedankberichtjes in te sturen voor onze medewerkers. En die oproep was een groot succes!

De afgelopen weken stroomden de bedankberichtjes massaal toe! Op 12 mei bezorgen we alle berichten aan de medewerkers en diensten voor wie ze bestemd zijn. Maar omdat ze zo hartverwarmend zijn, delen we ze op deze pagina ook graag met u. Bedankt en veel leesplezier!

Van: Ghislaine Borkelmans
Voor: Dagopname
Graag wil ik iedereen bedanken voor jullie inzet op de dagkliniek...voor t luisterend oor... de goede zorgen...niks is teveel voor jullie. Daar mijn partner maagkanker heeft...iedere keer chemo komt halen...hij voelt zich gesteund door jullie. Dikke merci!

Van:Janne Foerier
Voor: Ann Van de Goor, pediatrie
Hey mama, bedankt om zo een lieve, goede, grappige, zorgzame,...verpleegkundige en mama te zijn. Ik ben er zeker van dat alle kindjes heel blij zijn met zo een topverpleegkundige als jou! En ik ben stiekem ook heel blij met zo een lieve mama en verpleegkundige. Want laten we eerlijk zijn, het oudste kind dat je verzorgt en helpt, ben ik toch wel. En dat zal ik blijven.
Bedankt voor alle liefdevolle zorgen. Janne

Van: Katrien Smeets
Voor: LC0 Lanaken.
Deze dag mogen jullie extra in de watten worden gelegd. Een warm, empathisch team waar iedereen welkom is. Onze studenten van de pivh voelen zich goed bij jullie, bedankt daarvoor! Topteam met een gouden hart voor de zorgvragers.

Van: Jordy Steegen
Voor: Mell van Helden spoedgevallen
MUG interventies met jou zijn altijd lachen! Toppertje!

Van: Julie Menten
Voor: Kraamafdeling
Drie jaar na de geboorte van onze tweeling denk ik nog steeds met veel liefde en warmte terug aan onze tijd bij jullie. We zijn jullie erg dankbaar voor alle goede zorgen!

Van: Sanne Vanbuel
Voor: Chiara Corecig, spoedgevallen
Ik wil je even laten weten, dat je een fantastische madam bent !! Het hart op de juiste plaats !! Dank je wel om er altijd voor mij te zijn !! X

Van: Sanne Vanbuel
Voor: Stijn Peeters, spoedgevallen
Stijn, vriendje!! We hebben al zoveel meegemaakt tijdens onze carrière!! Een vriend voor het leven !! Dank je wel om er altijd voor mij te zijn !! X

Van:Lies Simons
Voor: Alle lieve verpleegsters van de kinderafdeling
Lieve vriendinnetjes, we komen ondertussen al een hele tijd bij jullie op de kinderafdeling als ik ziek ben. Al 16 jaar! De laatste tijd gelukkig niet meer zo vaak als vroeger, maar we zijn altijd heel blij dat jullie zo goed voor mij zorgen. En dat jullie een babbeltje met ons komen doen en dat niks teveel is als we weer eens op het belletje duwen! En daarom wil ik jullie allemaal een hele dikke kus en knuffel geven! En mijn mama wil dat ook! Heel veel liefs! Lies

Van: Robin Monnissen
Voor: Operatiekwartier
Hey zoon ik ben trots op jou.

Van:Anneleen Mouchaers
Voor: Nele Kortleven (GMAT)
Lieve Nele, je bent een schat van een mens, een top vroedvrouw! De mensen hebben geluk met zo een topvrouw aan hun bed! Kusjes Anneleen

Van: Anneleen Mouchaers
Voor: Hanna Paulissen
Lieve Hanna, jouw werk is van onschatbare waarde, zowel op de materniteit als op de dienst Kwaliteit! Je bent een top (vroed)vrouw! Kusjes, Anneleen Mouchaers.

Van: Karen Joriskes
Voor: Nicu
Bedankt voor de goede zorgen voor ons meisje Lotte Paumen (5/2/22). Jullie allemaal doen dat geweldig. Super team!

Van: Guy Paredis
Voor: Keymis Sabine Spoed ZOL Maas en Kempen
Gewoon bedankt

Van: Kelly Pipers
Voor: Alle verpleegkundigen van de dienst Neonatologie
Bedankt om 6 jaar geleden zo goed te zorgen voor ons Louise! Mede dankzij de goede zorgen van jullie kunnen wij nu nog dagelijks genieten van onze superster! Geen woorden genoeg die uitdrukken hoe dankbaar wij zijn, niet alleen voor de zorg voor Louise maar ook voor de zorg en steun naar ons toe! Allemaal TOP verpleegkundigen met de hart op de juiste plek!

Van: Ines Amrani
Voor: D20, pneumologie
Jullie doen het goed team D20!
Mis jullie! Groetjes, Ines Amrani!

Van: Els Machiels
Voor: Vliegen Lieve, GD15
Bedankt om er altijd voor ons te zijn! Dikke kus van Matisse

Van: Ursula Wils
Voor: K45
Mijn echtgenoot van Susteren Pierre en ik willen heel graag het verplegend personeel bedanken voor de goede zorgen, hun vriendelijkheid en de fijne babbels.

Van: Lesley Surinx
Voor: GDH1
Bedankt om me zo op mijn gemak te stellen op de dag van mijn ingreep. In alle hectiek van de diagnose lieten jullie me helemaal op m’n gemak voelen! Ook mijn vrouw voelde zich helemaal ondersteund. Bedankt hiervoor. Wat een topteam!!

Van: Sydney Herfs
Voor: Rosemarie Maesen, GOPI
Bedankt Mama om me te leren wat het is om een goede verpleegkundige te zijn!

Van: Anna Romeo
Voor: Laura Eerdekens, GD20
Bedankt lieve meid voor al je goede zorgen

Van: Kelly Bosmans
Voor: Anne, GIZ1
Lieve Anne, bedankt voor de fijne samenwerking. Je bent echt een hele lieve en leuke collega, ik werk graag met je samen!

Van: Stijn Peeters
Voor: Spoedgevallen Genk
Lieve collega’s, wat doen jullie een topjob! Een wijs iemand zei ooit: de spoed is als een bruistablet, het lost wel vanzelf op! Natuurlijk heb je wel oplosmiddel nodig om op te kunnen oplossen en dat zijn jullie! Klaar staan om de kleine en de grote problemen tot een goed einde te brengen! Keep up the good work guys!

Van: Peter Hendrikx
Voor: Afdeling Heelkunde Maaseik B12
Een heel oprechte en welgemeende dankjewel voor de warme, zorgzame en deugddoende zorgen die ik mocht ontvangen van de ganse afdeling heelkunde tijdens en na mijn knie-operatie. Grtjes Peter Hendrikx Neeroeteren

Van: Inge Kunst
Voor: K45
Na bijna 4 jaar na het overlijden van ons papa, denken we nog regelmatig aan jullie. Hoe jullie hem verzorgden en hem steeds bij zijn naam noemden. Jullie hadden ook altijd tijd voor een vraag en een babbel, zelfs na jullie dienst. De knuffel vlak na zijn overlijden deed echt deugd. Wij zullen jullie nooit vergeten. De dochter van Peter Kunst.

Van: Ashley Hendrix
Voor: RANI HENDRIX, K40
SUPER VERPLEEGSTER MET EEN HART VAN GOUD

Van: Nolie Schattevoet
Voor: Luuk, verpleger dienst Cardiologie
Lieve Luuk, we hebben elkaar een aantal keer ontmoet tijdens opnames, ondanks de drukte op de afdeling hebben we fijne gesprekjes gehad. Ik was heel bang voor de ablatie en je wist met je mooie woorden me altijd gerust te stellen. Je bent een bijzonder mensen-mens en van jou zouden er zeker meer mogen zijn. Bedankt voor je openheid en geruststellende woorden! Hopelijk gaat het je goed! Ik ben niet van plan op korte termijn terug te komen ­maar ik heb heel respect voor jou en je collega’s. Liefs Nolie Schattevoet uit Nederland. VT ablatie onder behandeling bij Dokter Pison.

Van: Nolie Schattevoet
Voor: Jan Verkammen, dienst Hartfalen
Lieve Jan, Ik wil je hierbij bedanken dat je ons altijd tewoord staat bij vragen over de reveal registraties. Je bent altijd vriendelijk je denkt en voelt mee. Jullie zijn allemaal toppers ! Maar ik wilde jou in het speciaal bedanken. Je hebt onwijs veel kennis en dat geeft altijd veel vertrouwen. Zo zouden er meer moeten zijn  – veel liefs Nolie Schattevoet * uit Nederland *

Van: Jettie Kouwen
Voor: Alle artsen en verpleegkundigen van D20
Jullie zijn stuk voor stuk toppers, met een groot hart op de juiste plaats. Bedankt dat jullie het ziekenhuis warmer en hartelijker maken. Goede zorg begint met een goed team, en dat zijn jullie! Heel veel groetjes van een sociaal werker die jullie enorm mist :) - Jettie

Van: Lene Hendrikx
Voor: Anouk Wasiak - M15
Een topverpleegkundige met het hart op de juiste plaats! Een voorbeeld voor vele! Dikke kus

Van: Johny Martens
Voor: Oncologie
Een ontzettend welgemeende bedankt voor allen. Van chirurgen tot poetsvrouwen, ik hoop zo niemand te vergeten. Allen hebben ze mijn vriendin,Sylvi Thijs, met de beste zorgen omringd. Superlatieven komen te kort voor jullie allen. Alles en iedereen waar wij in deze acht jaar met bewondering naar opgekeken hebben. MERCIEKES

Van: Inez Caelen
Voor: Alle collega’s - Intensieve zorgen 2 (GIZ2)
Collega’s, samen beginnen we aan de shift... De één met een brom, de ander met een lach. Maar altijd werken we samen, aan hetzelfde doel met passie en gevoel. Bundelen we onze krachten, ideeën en gedachten. Behandelen we elkaar met respect, want niemand is perfect. Bedankt voor jullie geduld, liefde en tijd. En het dragen van zoveel verantwoordelijkheid. You rock!

Van: Miranda Suranno
Voor: An Wijnen, kraamafdeling
Lieve An, ik wou je even laten weten dat je een Topverpleegster bent. Eentje met een warm hart voor de mama’s en de pasgeboren baby’s. Ook al heb je het druk, je zal altijd helpen en luisteren. Je bent een Toppertje.

Van: Steven Kessen
Voor: Iedereen op Spoedgevallen
Bedankt om vol te houden in deze tijden van aanhoudende drukte en te veel overbelasting van de dienst. En dit zelfs na een helse periode van Corona ! Bedankt Toppers !

Van: Sofie Coninx
Voor: K45, oncologie
Jullie zijn topverpleegkundigen, zorgzaam en vriendelijk!

Van: Carmen Bruno
Voor: Bruno Giada, dienst MRI
Dank je om wie je bent!! We zijn super fier op u.    TVTB

Van: Sofie Coninx
Voor: GRCA
Topteam! Dank voor jullie steun!

Van: Inka Luyten
Voor: Lis Haex, M15
Topverpleegster

Van: Christel Kuypers
Voor: Thea Schoutenden, Materniteit
Heel erg bedankt voor de eerste goede zorgen van onze kleine meid! Je hebt haar eerste badje gegeven waar ze zo van genoot dat ze moest overgeven. Bedankt om me op weg te helpen met mijn borstvoeding, met u lukte het direct! Heel erge merci voor alles!

Van: Sofie Vandueren
Voor: Fertiliteit (dr. Kerkhofs, Inez Bijnens, Sarah Theys)
Van harte een welgemeende dank je wel uit de grond van mijn hart. Na een moeizaam traject mag ik mij nu ondertussen eindelijk mama noemen. Zonder jullie steun en toewijding was het me nooit gelukt. Jullie zijn allemaal toppers en doen jullie job met hart en ziel. Maar ik wil er toch 3 even opnoemen waar ik bijzonder veel steun aan gehad heb. Een speciale dank je wel aan dokter Kerkhofs voor de zeer goede opvolging. Medisch gezien was het niet gemakkelijk maar toch zocht je samen met mij naar oplossingen. Was je zeer betrokken en volgde je me op de voet. Je empathie is ook bewonderenswaardig want dat is niet aan iedereen gegeven. Het veilig gevoel dat je me gaf door je kennis te delen en mijn vragen te beantwoorden maakte het zoveel aangenamer. Maar ook aan mijn twee lieve vroedvrouwen die zo goed als elke fase samen met mij doormaakten. Ondanks de vele tegenslagen waren jullie door de zorgzame en vooral menselijke omgang en het echt oprecht begaan zijn met mensen toch wel mijn lichtpuntjes in de duisternis. Sarah Theys en Inez Bijnens jullie zijn er twee uit de duizend... Met echt het hart op de juiste plaats. Ook aan jullie een speciale dank je wel. Mijn dochter Asana en ik zijn jullie eeuwig dankbaar!!! Want na jaren is eindelijk mijn droom werkelijheid geworden. Ik zou zeggen... doe gewoon verder zoals jullie bezig zijn. Meer moet het niet zijn. Want er zullen nog velen zijn die jullie steun hard nodig gaan hebben...Veel liefs en tot binnenkort, want dan komen we kennismaken...Sofie Vandueren

Van: Kristel Tans
Voor: LSPR
Jullie zijn allemaal toppertjes xxx

Van: Jolien Broux
Voor: Renilde De Roeck - longfunctie
Een klein berichtje voor de liefste mama en moeke xx

Van: Jolien Broux
Voor: GMAT
Ik wil jullie graag nogmaals bedanken voor de steun en goede zorgen die ik heb gekregen terwijl mijn man op IZ lag.

Van: Bianca Punie
Voor: Intensieve Zorgen 2
Lieve ex-collega’s, ik ben jullie niet vergeten en wil jullie op deze dag extra laten weten dat jullie TOPPERS zijn! Veel liefs, Bianca Punie

Van: Meltem Akbaba
Voor: Kadriye Dereli, D25
Superbedankt voor wie jij bent en wat je allemaal voor me hebt gedaan! Je bent een engel. Iemand die levens redt. Lichamelijk, ja dat is je werk, maar zeker ook mentaal en emotioneel. Ik ben zo dankbaar dat ik je heb leren kennen. Love you best friend <3

Van: Micha
Voor: Jindra
Je bent een fantastische verpleegkundige, je staat steeds klaar met een glimlach en een vriendelijk woord voor zowel patiënten als collega’s!

Van: Heidi Spiegler
Voor: K25
K25 is top top Toppie!

 

Van: An Urlings
Voor: Sofie Urlings nierdialyse
Top wat je doet zus! Ik wens je een fijne dag van de verpleegkundige en jullie mogen fier zijn op jullie werk

Van: Thomas Thevissen
Voor: LC0
Hartelijk bedankt voor de fantastische zorgen. Jullie zijn een Top team

Van: Roger Berben
Voor: Afdeling D20
Bedankt voor de goede zorgen. Van Roger Berben K.05 bed 2
 

Van: Anne Lamborelle
Voor: Palliatieve Eenheid
Lieve Collega’s, bedankt voor jullie steun tijdens deze moeilijke periode. Jullie verwarmen mijn hart als collega en als patiënt. Dikke kus, Anne

Van: Anne Lamborelle
Voor: Dagziekenhuis Oncologie
Het is eens wat anders om als patiënt in het ziekenhuis te zijn. Gelukkig kom ik alleen maar mensen tegen die hun werk met veel liefde doen, ondanks de zware omstandigheden. Ik wil jullie allemaal bedanken voor wie jullie zijn en jullie dagelijkse inzet voor al de patiënten..

Van: Ine Bruyndonckx
Voor: LSPR
Top team. Zeer respectvol. Alleen maar goede woorden voor het verplegend en logistiek team.

Van: Anne Lamborelle
Voor: Echo-mammografie
Beste verpleegkundigen, bedank voor jullie warme nabijheid tijdens de onderzoeken. Jullie zijn als eerste betrokken bij soms moeilijke diagnoses. De manier waarmee jullie de patiënten benaderen maakt zoveel verschil. Dank jullie wel.

Van: Anne Lamborelle
Voor: PET-scan
Bedankt voor jullie warme nabijheid tijdens dit spannend onderzoek. De manier van jullie omgang met patiënten maakt veel goed tijdens een moeilijke periode.Dank jullie wel!

Van: Wendy Vliegen
Voor: Uschi Colemonts
Omdat je een inspiratiebron bent! Je straalt in je werk, privé en in alles wat je doet! Een echte topper, dat ben jij!

Van: Natalie Das
Voor: Afdeling GA35
Een dikke dankjewel aan alle verpleegkundigen en dokters van afdeling GA35. Ik ben hier onverwacht een week moeten blijven, maar ik ben met grote zorg behandeld geweest. Ik kreeg steeds antwoord op mijn (vele) vragen en iedereen is zo vriendelijk. Niets was hen teveel. Helaas moet ik in mei terugkomen (operatie appendix), maar dan is het al een geruststelling dat ik op een goede afdeling terechtkom voor nazorg :)

Van: Wendy Vliegen
Voor: Hanne Sturbois
Voor een topper van een verpleegkundige, maar nog meer een topper als vriendin! Wat bof ik met jou aan mijn zij!

Van: Anne Lamborelle
Voor: Hildegard Stremersch
Lieve Hildegard, ik wil jou en je hele team bedanken voor de goede opvang tijdens mijn dagopname. De manier van opvang tijdens die dag maakte zoveel verschil. Ook wil ik jou bedanken voor er te zijn. Ik bedank jullie allemaal. Dikke kus.

Van: Wendy Vliegen
Voor: Sonja Roosen, LC1
Poatje, ik kijk met veel plezier en liefde terug naar onze fijne tijd samen op LC1. Maar ik kijk nog meer uit naar de toekomst. Om weer samen te kunnen werken en te lachen! Ik kijk er naar uit en kan niet wachten tot je er bent!

Van: Jacques Verheyen
Voor: C20
Dankjewel voor de goede zorgen tijdens mijn ziekenhuisverblijf. Mijn respect was al groot en is enkel maar toegenomen!

Van: Shirley Vansimpsen
Voor: D20, pneumologie/ oncologie
Jullie zijn stuk voor stuk toppers, die elke dag mooi werk leveren! Love jullie

Van: Tine Stassen
Voor: Verpleging, zaal 14 GOP
Dankjewel allemaal om zo lief en goed voor mijn dochter Leanne te zorgen!

Van: Lotte Hillewaert
Voor: Virginie Claerhout, Materniteit/gynaecologie
Voor de beste vroedvrouw en de liefste meter xx

Van: Sonja Vranken
Voor: GBMIC
Het is zo waanzinnig belangrijk en zeker ook heel erg fijn om onze zorgverleners volop te waarderen. Waanzinnig bedankt! Bedankt voor de goede zorgen en de tijd die jullie namen voor een goed herstel na een zware ingreep.

Van: Michelle Martens
Voor: MMAT
Bedankt aan het hele team van MMAT voor alle goede zorgen aan Juline en mezelf. Jullie zijn toppers!

Van: Veerle Cornelissen
Voor: IC en afdeling Geriatrie (hoofdverpleegkundige Marcel )
Nooit kan ik beschrijven wat jullie voor me hebben gedaan. Dankbaarheid alleen volstaat niet, te weinig superlatieven. Gevochten hebben jullie voor me, me er doorgetrokken. Niets was er teveel...toppers zijn jullie stuk voor stuk. Dank dank dankjewel. Enorm veel respect voor de verpleegkundigen.

Van: Isabella Salvaggio
Voor: Team K35
Lieve collega’s,wat doen jullie het allemaal goed! Dikke knuffel, Belleke

Van: Nina Vanspauwen
Voor: Eerlings Christophe, studieverpleegkunde K45
Jou mis ik nog elke dag, allé, elke week of elke maand, ma toch zeker jaarlijks! Je was en bent een topper! Trots op je doorzetting voor je masterdiploma! Jij bent lief! Dikke kussssss en een klein spinnetje voor jou!

Van: Nina Vanspauwen
Voor: Nadia Brepoels, Nierdialyse
Zoals jou is er maar eentje maar altijd een feestje! Love you! Nu ben je licht ontroerd hé!! Maar jij bent de liefste nurse en de liefste vriendin! Dikke knuffel en klein kusje.

Van: Nina Vanspauwen
Voor: Femke Bijnens, Nierdialyse
Had je niet verwacht hè! Maar de eerste keer dat je me zag dacht je euhhh! Maar nu ben jij een hele lieve vriendin en een hele lieve nurse, maar vooral een warme mama! Ik hoop dat we elkaar eeuwig blijven zien! Dikke kussss en een klein knuffeltje!

Van: Vanwege de directie
Voor: Alle verpleegkundigen,alle  ZOLlers
Werken in en voor de zorg is elke dag het beste van jezelf geven. Meer dan in eender welke sector steunt de gezondheidszorg op sterke karakters en warme persoonlijkheden die een stukje van zichzelf geven om het leven van een ander beter of draaglijker te maken. Onze waardering aan jullie allen, aan bed, operatietafel, raadpleging of ondersteunend. Jullie maken van ZOL een plek waar verschil gemaakt wordt. Laat vandaag deze complimenten ten volle binnenkomen. Ze zijn oververdiend!

Van: Uw zus
Voor: Kaat Coenen, K35
Zorgen moet je doen, niet maken.

Van: Tine Stassen
Voor: Ellen Van Zele, GMAT/GMIC
Dankjewel om mijn tweede kraamtijd zo goed te doen starten drie jaar geleden! Je hebt toen echt een enorm verschil gemaakt en ik kan dat niet genoeg blijven zeggen. Ge zijt echt goud waard!

Van: Anouk Wasiak
Voor: GM15
Aan mijn collega’s van M15; jullie zijn allemaal toppers. Een team waar je heel fier op mag zijn! Hard werken, plezier maken, collega’s met een warm hart voor die patiënten, soms met een traan maar meestal met een lach, een team waar je jezelf kan zijn, waar je kan groeien, waar ze je steunen. Doe zo verder!

Van: Anouk Wasiak
Voor: Oncocoaches
Lieve collega’s bedankt om mij zo snel op te nemen in de groep. Bedankt voor jullie advies en hulp. Chapeau hoe jullie zich dagdagelijks inzetten voor zovele patiënten en hun steun zijn in hun moeilijke traject. Blij dat ik mag deel uitmaken van dit team.

Van: Belinda Vanloffelt
Voor: Sofie Dekimpe, palliatieve dienst
Voor de beste verpleegster .

Van: Papa Johan
Voor: Coenen Kaat
Niet altijd nadenken, gewoon doen.

Van: Katleen Jehaes
Voor: GIZ2
Beste collega’s ever, Dankjewel!

Van: de zorgcoördinatoren
Voor: Alle verpleegkundigen
Bedankt
… om alle dagen jullie beste beentje voor te zetten.
… om graag voor onze patiënten te zorgen, elke dag opnieuw.
… om met onze patiënten mee op weg te gaan.
… om mee het verschil te maken.
… om creatief te zijn en te zoeken naar antwoorden op uitdagende zorgvragen.
… om te luisteren, te zorgen en te ontzorgen.
… om patiënten te helpen een stap vooruit te zetten.
… voor de kleine dingen, elke dag opnieuw.
… om jullie te laten raken en naar een gepast antwoord te zoeken.
… om telkens weer de uitdaging aan te gaan.

Bedankt om er elke dag te staan als verpleegkundige!
Namens het team van de zorgcoördinatoren: Lore, Andy, Kim, Karla, Sanne, Viviane, Sonja & Anne

Van: Deborah Piredda
Voor: Ottavio Sturiale + collega’s - dienst raadpleging MKA
Aan de toppers van MKA: chapeau hoe jullie er elke dag staan voor elkaar en voor de patiënten! Ik maak dan misschien geen deel uit van het team, maar ik ken er wel eentje die elke dag met plezier jullie team vervoegt...;-) Liefje, ik ben trots op je. Dank je om zo’n mooi mens te zijn.

Van: Joren Maeremans
Voor: Anneleen Nijs, A35
Dank je Anneleen voor je gouden hart, niet alleen voor mezelf maar voor alle patiënten die door jou verzorgd mogen worden. Je bent een topverpleegkundige, een natuurtalent en de beste verpleegkundige die iemand zich zou kunnen wensen! Dank je wel om jezelf te zijn!

Van: Hendrix Rani
Voor: Eef Stassens K40
Liefste Eef, je bent een geweldige verpleegster, de tofste collega en een super vriendin met een hart van goud. Je staat altijd klaar voor iedereen en nooit is jou iets te veel, daar mag je trots op zijn. Bedankt voor alles. Dikke knuffel 

Van: Hendrix Rani
Voor: Sandra Metten K40
Liefste Sandra, een extraatje voor de meest fantastische verpleegster, een speciaal persoon in mijn hart en een ongelofelijk sterke vrouw. Jij verdient alles wat ik je maar kan geven, want jij bent eentje uit de duizend. Altijd klaarstaan en springen voor iedereen dat is wat jij doet. Maar nu is het hoogtijd dat je eens eventjes aan jezelf kan denken, en alleen maar leuke dingen doet voor jezelf. Weet dat ik ongelofelijk trots op je ben en jij bent een voorbeeld voor velen. Dikke knuffel

Van: Anke Geebelen
Voor: Jasmine Presotto, intensieve zorgen
Hey moppie! Surprise surprise!  Via deze weg even een berichtje om te tonen hoe trots ik ben op jou! Je werkt zo hard en zal er nooit om klagen. De laatste jaren waren super intens op het werk. Al kan ik mij zelf moeilijk inbeelden hoe intens dat voor jou geweest is.   Ik ben heel fier dat je er nog steeds staat en niet hebt opgegeven. Ik sta altijd voor je klaar! Dikke knuffel, Anke

Van: Chelsea Bruyenberg
Voor: Fleur Straetemans Spoed
Lieve Fleur, dankjewel voor wie je bent en voor wat je doet! Je bent een topper van formaat, iemand die er altijd staat voor zowel de patiënten als voor je team! Dikke knuffel!

Van: Ingrid Gielen
Voor: GD15, cardio shortstay
Een dikke knuffel voor de allerliefste collega’s die ik gehad heb. SUPER TEAM

Van: Gilbert Ghequiere
Voor: Heelkunde Maaseik B12
Op 24 april een nieuwe heup gekregen. Van het onthaal, operatie, kiné tot ontslag ben ik fantastisch verzorgd geweest. Dank jullie allemaal, een geweldig team.

Van: Andre Franssen
Voor: Dienst geriatrie
Heel hartelijk bedankt voor de verzorging tot op heden van mijn echtgenote Devaere Christiane die de ziekte van Alzheimer heeft.Echte bewondering voor jullie geduld met mijn echtgenote. Dikke merci en veel moed voor in de toekomst. Nogmaals DANK!

Van: Theodorus van der Houven
Voor: Alle verpleegundigen van alle diensten
Bedankt voor de goede zorgen in het verleden, heden en toekomst !

Van: Kelly Bosmans
Voor: Christophe, GIZ1
Eindelijk ingeburgerd als Limburger, enkel dat accent nog :-). Nee nee, ik wou je even laten weten dat je een hele toffe collega bent, altijd lachen met u in de shift. Hopelijk werken we nog heel lang samen en ik zou zeggen: doe zo voort!

Van: Kelly Bosmans
Voor: Dominique GIZ1
Even laten weten dat je een topcollega bent. Het is altijd fijn om met je samen te werken. Weet je nog vroeger toen we de MVG moesten doen, wat een tijden! :-)

Van: Sammy V
Voor: Guido Kessels (spoed) en Judith Schepers (vlinder)
Guido en Judith,
Een dankjewel
- voor wat jullie doen
- voor de zorg(en) voor anderen
- voor jullie goed hart
- voor jullie advies en begrip
- voor jullie warmte en ...
- voor de gezellige familiefeesten
- om hoop te geven en uit te stralen
- om tijd te maken
- om de wereld een beetje mooier te maken
Maar meest van al een dankjewel voor wie jullie zijn
Jullie maken het verschil!
Liefs Sammy en Lize

Van: Derosas Maura
Voor: LC 1
Lieve topteam van IC 1, zo lang ik bij jullie op dienst sta zijn jullie zo lief, tof en altijd vriendelijk ook al is het bij ons soms zo druk. Altijd een glimlach, dat verdient een bloemetje voor jullie dag. xx

Van: Lieze Cryns
Voor: Tilly Cortens, K45
Je bent de beste verpleegkundige en dan ook nog de beste mama die iemand kan hebben!! Echt een topwijf gij!!! Love you Xx 

Van: David Hendrikx
Voor: Dagziekenhuis Geriatrie
Lieve collega’s, bedankt voor de fijne samenwerking! Dat we samen nog veel dagen van de verpleegkunde mogen vieren. Geniet van jullie dag! #topcollega’s Groetjes, David

Van: Jos Daniels
Voor: Iedere verpleegkundige
Jullie verdienen meer dan 1 dag voor de verpleegkundigen. Voor mij mocht dat een heel jaar zijn voor hetgeen jullie dagdagelijks presteren.

Van: Mia Tresinie
Voor: Wendy Vliegen, Geriatrie
Dankjewel Wendy om zo goed voor mij te zorgen! Groetjes Moeke (van Joyce)

Van: ZOL artsenkorps
Voor: Alle ZOL verpleegkundigen
Op deze Dag van de Verpleegkunde willen wij als ZOL artsen graag onze oprechte dankbaarheid en waardering uitspreken voor de toewijding en het harde werk dat jullie presteren bij het zorgen voor onze patiënten. Jullie onvermoeibare inzet, expertise en medeleven leveren dag na dag een onschatbare bijdrage aan het welzijn van onze patiënten en het succes van onze medische behandelingen. Als artsen weten we dat de zorg voor patiënten een teaminspanning is waarbij jullie een cruciale rol vervullen. Jullie staan dag en nacht klaar om onze patiënten te verzorgen en te ondersteunen. Van harte bedankt voor alles wat jullie doen en voor de cruciale rol die jullie spelen in het leveren van hoogwaardige medische zorg.

Van: Paul Schönhals
Voor: Voor alle cardiologie afdelingen
Merci voor de goede zorgen. Voelde me als thuis maar ben toch blij weer terug in eigen huis te zijn. Heb gezond het ziekenhuis mogen verlaten. Hartelijk dank aan iedereen.

Van: Floor Van Eylen
Voor: Inge Baeten, neonatologie
Beste mattie, bedankt om voor mij te zorgen zoals je ook voor de prematuurtjes zorgt. Ge zijt ne topper!

Van: Jef Reynders
Voor: K25
Aan alle verpleegkundigen. Bedankt voor de goede zorgen tijdens mijn verblijf. Jullie zijn de bewaarengelen van alle zieken.

Van: Kelly Bosmans
Voor: Tania, GIZ1
Lieve Tania, even laten weten dat je een hele toffe collega bent, ik werk super graag met je samen! Uw hevigheid en oprechtheid maken van u een unieke verpleegkundige :-)

Van: Yana Vanderperren
Voor: Gweneth Nieskens, CCU/hartbewaking
Lieve Gwen, bedankt in naam van al uw patiënten (die het misschien niet altijd laten merken) om zo’n topverpleegkundige te zijn! Ik zou u graag aan mijn bed hebben, moest ik iets mankeren xxx ly bestie, have a nice day!

Van: Hossain El Mouaffaq
Voor: B137, Lanaken
Bedankt voor jullie zorg en steun.

Van: Wendy Leijssen
Voor: Katleen Jehaes, GIZ2
Lieve Katleen, jij verdient vandaag een dikke dank-je-wel, omdat jij ZOOOOOO’n leuke collega bent ! Jij staat altijd voor iedereen klaar met een luisterend oor en tonnen goeie raad. Ik bewonder tijdens iedere shift jouw onuitputtelijke bron van empathie, zelfs voor de meest ‘onempathische’ patiënten! JOE-DOE-JOE !!!

Van: Hanan Kihel
Voor: Voor alle verpleegkundigen
Heel erg dankbaar voor alles wat jullie doen, altijd staan jullie klaar voor iedereen. Heel zorgzaam, begripvol en heel veel geduld. Bedankt allemaal, zonder jullie zouden we het niet overleven.

Van: Hannah Heinze
Voor: Kelly en de rest op IC-afdeling
Het is al 5 jaar geleden. Twee intense maanden. Elke dag 2 keer een half uurtje bij papa. Vaker slecht dan goed nieuws. Maar steeds met veel integriteit en eerlijkheid. Wij zijn geen fan van ziekenhuizen en hebben ons deel van minder leuke verhalen ook al gehad, maar februari-maart 2018 hebben jullie ons een mooie kant van jullie job laten zien. We moesten hem helaas wel afgeven, de brombeer maar toch willen we jullie nog eens bedanken voor jullie harde en liefdevolle werk. We herinneren ons niet meer alle namen, maar gezichten staan in ons geheugen gegrift. Liefs, familie Heinze-Vermeire

Van: Eddy Bellen
Voor: Evelien Spelmans
Bedankt dat je heel goed voor mij gezorgd hebt hé

Van: Patrizia Filippelli
Voor: Afdeling M1.50
Een bende werkpaarden op een drukke afdeling! Maar nooit was iets teveel,altijd met een glimlach en volle overgave.. bedankt voor de fantastische zorgen, jullie hebben mij heel goed ondersteund en verzorgd. Stuk voor stuk toppers! Respect! mama van 3) xxx

Van: Joyce Vliegen
Voor: Prematuurafdeling N*
Wij willen graag alle verpleegkundigen bedanken die voor Ella Serdons gezorgd hebben. Het is ongelofelijk hoe jullie met hart en ziel niet enkel voor de kinderen, maar ook voor de ouders zorgen. Niets was teveel gevraagd. Ella was in supergoede handen bij jullie en jullie hebben ons ook een “spoedcursus babyverzorging” gegeven waar we heel dankbaar voor zijn! Ella is ondertussen een maand oud nu en ze doet het supergoed! EEN DIKKE MERCI voor jullie allemaal, jullie zijn geweldig!

Van: Joyce Vliegen
Voor: Vroedvrouw Evelien
Lieve Evelien, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je hulp tijdens mijn bevalling. Zonder jou was het me niet gelukt! Ik heb echt veel gehad aan je hulp, lieve woorden en aanmoedigingen. Ik heb superveel bewondering voor je job, maar ook voor jou als persoon! Onze dochter Ella is ondertussen 1 maand oud en ze doet het supergoed! EEN DIKKE MERCI voor alles! Dat kan niet vaak genoeg gezegd worden

Van: Grete Bollen
Voor: K40
Mijn ouders zijn enkele weken geleden bij jullie opgenomen omdat ze corona hadden. Het was zo fijn dat ze samen op 1 kamer konden liggen. Erg bedankt voor de altijd vriendelijke en goede zorgen, ondanks de strenge isolatie-regels die jullie moesten volgen. Dankuwel ook voor het geduld dat jullie hadden met mijn moeder die vaak erg verward was. Ook de goede communicatie over de evolutie van hun gezondheid over de verschillende dagen heen hebben we erg geapprecieerd.

Van: Sofie Reyskens
Voor: Materniteit
Bijna 15 maanden geleden zorgden jullie ervoor dat wij en onze dochter Coco (01/02/2022) de beste zorgen kregen bij jullie en konden we zo genieten van onze eerste dagen als nieuwe gezin. Wij waren, en zijn nog steeds, enorm tevreden van ons verblijf en alle lieve mensen die op deze dienst werkten. Heel erg bedankt hiervoor!

Van: Cyrilla Vervaeren
Voor: Valentina Rybski dagopname.
Bedankt Valentina om mijn mama zo goed op te vangen en zo lief te zijn voor haar en ook voor mij die net op die dag Oma was geworden van Ella. Zo begripvol en behulpzaam dat zij was een verpleegster met het hart op de juiste plaats en mee leeft met haar patiënten. Gewoonweg top behandeld. Xxx

Van: Gisela Vonckers
Voor: Afdeling abdominale/gynaecologie/en al de verpleegkundigen op beeldvorming,..., vrijwilligers, bedienden van het Zol
Bedankt aan alle verpleegkundigen, vrijwilligers, bedienden op verschillende afdelingen, alsmede beeldvorming, ... Bedankt voor de passie, drive, vriendelijkheid, helpende handen en het luisterend oor, het geduld ook om er dagelijks te staan met een groot hart.

Van: Wendy Deckers
Voor: Nadja Schroyen - Uro SJ
Uit het oog maar niet uit het hart! Je bent een topper, afdelingen stonden in de rij voor je. Maar URO is de gelukkige winnaar met zo’n top verpleegkundige erbij!

Van: Joyce Vliegen
Voor: Dokter de Keyser (gynaecolgie, verloskunde)
We hebben elkaar 3x via spoed ontmoet tijdens mijn zwangerschap en elke keer kon je me geruststellen. Bedankt om mij telkens zo goed verder te helpen! Het was fijn om een vriendelijk en vertrouwd gezicht te zien! Ondertussen is onze dochter Ella 1 maand oud en ze doet het supergoed, ondanks dat ze een maand te vroeg geboren is.EEN DIKKE MERCI

Van: Daphne Wyns
Voor: Eve Van Lee, GZSG
Dank je wel vanwege de hele familie dat je zo goed gezorgd hebt voor onze oma op Paasdag. Wij zijn heel dankbaar dat jij ons ondersteund hebt met ons groot verlies. Dank je wel om zo een topverpleegkundige te zijn!

Van: Lieve Weetjens
Voor: Steenssens Messalina, dienst abdominale heelkunde
Lieve dochter, wat zijn wij ontzettend fier op jou, in jouw - zo jonge leven- al zoveel verantwoordelijkheid en zorg dragen voor andere onbekende zieke mensen. Wij weten dat je dit met heel je hart doet, ook al dacht je ooit dat je dit nooit zou kunnen. Kijk eens in de spiegel, want deze zal jou vertellen wat een mooi sterk persoon je bent geworden, je hebt de moeilijke Covid periode goed doorstaan. En hoe graag je dit allemaal doet, met zoveel toewijding .... Ben er zeker van dat elke patiënt die in jouw handen komt, dankbaar is voor wat jij voor hun doet. Een dikke knuffel en heel veel liefs, van mama

Van: Hilde Bloemen
Voor: Tom Martens, M15
Goed bezig!

Van: Kim Schepers
Voor: Fertiliteit ZOL
Jullie zijn toppers! Altijd vriendelijk, altijd zo zorgzaam . Wij zijn jullie zo dankbaar voor al het harde werk!

Van: Tanja Vranken
Voor: Lotte en Charlotte K45
Ik ben jullie zo dankbaar voor de goede zorgen aan mijn dochter Zoë Vanderlinden. Jullie zijn toppertjes

Van: Pannemans Maarten
Voor: GRTH
Dankjewel aan alle topcollega’s voor het harde werk, de leuke sfeer, de fijne samenwerking en de leuke babbels!!! Keep up the good work!

Van: Patrick Theunissen
Voor: Slaapcentrum. Dienst van dr. Susie Klerkx
Ik zou Dr Susie klerkx en verpleegkundigen en secretariaat willen bedanken voor alles wat ze doen voor mij en anderen. Ze staan altijd klaar en allemaal even vriendelijk. Ook al kom ik er maar 1x per jaar. Het zijn toppertjes.

Van: Jolien Buttiens
Voor: Joke Grosemans,K1.50
Lieve Joke, dankjewel om ons als (toekomstige) VPK’s in het werkveld telkens opnieuw te motiveren en voor die kleine extra boost te zorgen. Wij hopen ooit de leidinggevende te zijn, die jij vandaag bent. P.S. Dankjewel voor je wijze raad tijdens het interview! Dikke kussen, Geert en Jolien

Van: Alissa Driesen
Voor: Isabelle Hauke, dienst: hartbewaking
Voor je tijd, je inzet, gisteren en morgen, wil ik je vandaag bedanken voor jouw goede zorgen! Fijn dat jij iedere dag opnieuw voor alle patiënten klaarstaat! Bedankt!

Van: Karolien Vandenborne
Voor: Claudia Gerards, LPAT
Bedankt lieve collega! We werken nog niet zo lang samen, maar je past goed binnen ons teampje. Op nog vele jaren fijne samenwerking!

Van: Alissa Driesen
Voor: Jamina Aarrass, dienst: Zorg-centrum na Seksueel Geweld
Voor je tijd, je inzet, gisteren en morgen, wil ik je vandaag bedanken voor jouw goede zorgen! Fijn dat jij iedere dag opnieuw voor alle patiënten klaarstaat! Bedankt, topverpleegster!

Van: Daisy Vandeput
Voor: MIC
Bedankt voor het geduld dat jullie hadden en de uitstekende zorgen voor de lange en enorm zware periode die ik op de MIC heb doorgebracht. Jullie zorgen elke dag voor een glimlach en zorgden ervoor dat ik het hoofd niet liet hangen waardoor ik nu een pracht van een zoon op de wereld heb kunnen brengen. Zonder jullie steun en zorgen was dit niet gelukt ! Daarom dankjewel.

Van: Kelly Bosmans
Voor: Lieke GIZ1
Dag Lieke, nog niet zo lang in ons team maar je hoort er al echt helemaal bij! Ik ben blij om je collega te zijn, bedankt voor de leuke samenwerkingen, doe zo voort!

Van: Amber Smets
Voor: Helena Smets, GPED -J20
Liefste zus, bedankt om altijd alles te geven in uw job en in de zorg voor anderen, om gewoon altijd uzelf te zijn. Bedankt voor uw (gekke) humor, creativiteit, expertise en uw grenzeloos optimisme. Ge zijt een TOP-verpleegkundige in hart en nieren! Bedankt voor wie ge zijt, bedankt voor alles wat ge doet! Tot de maan en terug, Amber

Van: Eef Toebaert
Voor: GIZ2
For all you give, for all you do, for working hard, for being you. For being there, day in day out...THANKS is wat today’s about! Voor mijn collega’s.

Van: Phaedra Pantos
Voor: MIC en gynaeco
Aan alle toppers van de dienst, jullie zijn meer dan goud waard! Er wordt iedere dag met even veel warmte en liefde voor mij gezorgd. Ik ben heel dankbaar dat jullie mijn langdurige opname vanaf dag 1 draaglijker maken!

Van: Hilde Jorissen
Voor: Radiologie in ZOL Maas en Kempen
Ik moest in januari onder de MRI voor mijn elleboog. Ik had enorme angst om onder de MRI te gaan. De verpleger en verpleegster die toen aanwezig waren hebbben zoveel geduld met mij gehad en constant met mij gebabbeld. Zonder hun was dit niet gelukt. Dank hiervoor. Jullie zijn toppers.

Van: Doortje Vanderkrieken
Voor: De toppers van GPED
Lieve top collega’s. Wat mis ik jullie. Eventjes een kleine reminder aan jullie dat jullie allemaal TOPPERS zijn met een hart van goud! Groetjes Doortje

Van: Veerle Maurissen
Voor: Karel Hertogen CCU
Bedankt omdat je mijn grote voorbeeld bent!

Van: Kelly Bosmans
Voor: Eline GIZ1
Lieve Eline, bedankt voor de fijne samenwerking. Het is altijd gezellig op dienst als we samen aan het werk zijn. Je bent een hele goede verpleegkundige en je bent ook altijd heel lief voor de patiënten. Doe zo voort! ;-)

Van: Ilse Verheggen
Voor: GDIC
Aan al mijn lieve collega’s; dank je wel voor al de steun door deze moeilijke maanden ; ik krijg echt iedere week wel een telefoontje; zelfs van ons diensthoofd; Hildegard; jullie weten niet hoeveel dit voor mij betekent.... Ik ben echt hard aan het vechten om van deze vieze ziekte te herstellen; maar jullie zijn gewoon een topteam!!!!

Van: Karolien Vandenborne
Voor: Monique Ceyssens, LPAT
We delen lief en leed. Steunen elkaar in de moeilijkste momenten. Gelukkig kunnen we ook veel lachen. Merci om zo een top collega te zijn. Ik ga je missen! We gaan er nog een laatste jaartje van genieten. Dikke knuffel Karolien

Van: Kelly Bosmans
Voor: Raf GIZ1
Lieve Raf, bedankt voor de fijne samenwerking. Het is altijd een plezier om met u te werken. Uw humor en flauwe grapjes die al jaren mee gaan, toch blijf ik erom lachen. Uw patiënten zijn ook altijd tip top in orde, altijd fijn om over te nemen ;-) hopelijk kunnen we nog veel samenwerken!

Van: Alissa Driesen
Voor: Linda Fuchs, dienst: prikzaal/recovery
Voor je tijd, je inzet, gisteren en morgen, wil ik je vandaag bedanken voor jouw goede zorgen! Fijn dat jij iedere dag opnieuw klaarstaat om zo goed te zorgen!

Van: Liam Merken
Voor: NICU en N*
Heel erg bedankt voor het super goede werk dat jullie doen! Mede dankzij jullie mega goede zorgen in november en december 2019, ben ik ondertussen een flinke kleuter! Dankjulliewel om mij ook te troosten op de momenten dat papa en mama niet bij mijn couveuse konden zitten, zo was ik nooit echt alleen.

Van: Marijke Boonen
Voor: Verpleger Martijn, verpleegster van Overpelt (ik heb je naam nooit gekend), sociaal aanspreekpunt An van ZMK Maaseik (ik dacht vierde verdieping) in de zomer van 2014
Toen mijn papa het meest kwetsbaar was, en wij worstelden met het onmetelijk verdriet van zijn nakende afscheid, waren jullie voor ons allemaal een rots in de branding. Jullie bleven papa tot op het laatste moment met zoveel respect en zorgzaamheid behandelen, dat de tranen van ontroering en dankbaarheid me nu nog steeds in de ogen springen. Ook voor ons stonden jullie al-tijd klaar met raad en daad. Ik zal jullie hier altijd oneindig dankbaar voor blijven.

Van: Koen Degeling
Voor: Ben Vanden Abbeele GOP
Bedankt om er elke dag opnieuw voor ons te zijn, ondanks dat het niet altijd even makkelijk is, sta je er toch altijd met een lach. Je aanwezigheid en steun is goud waard! ik wil je voor je flexibiliteit en inleving enorm hard bedanken! Je doet dat TOP!!

Van: Kelly Bosmans
Voor: Inge GIZ1
Lieve Inge, bedankt voor de fijne samenwerking! Ik heb altijd heel graag gewerkt met u, vooral onze nachtreeksen! (Dat mis ik toch wel...). Je bent een hele toffe verpleegkundige, altijd recht voor de raap, en heel lief voor de patiënten. Doe zo voort :-)

Van: Ingrid Kusters
Voor: Kinderafdeling pediatrie
Dank jullie wel voor de goede zorgen voor onze dochter Lilika. Ons kindje voelde zich op haar gemak bij jullie. Niet alleen jullie medische kennis is belangrijk maar ook het gewone menselijke contact met een grapje of een knipoog naar de patiëntjes of de ouders toe. Jullie zijn de schakel tussen dokter en kind. Blijf als team verder doen zoals jullie bezig zijn. Veel liefs en groetjes van de familie Nijs

Van: Sharon Briard
Voor: Loesje MIC afdeling
Lieve Loesje, dankjewel voor alle goede zorgen! Je bent een topper. Dankjewel om mijn tijd in het ziekenhuis mij erdoor te trekken. Amber en ik stellen het super. En dat vooral dankzij jou! Dikke kus. Sharon en Amber

Van: Kelly Bosmans
Voor: Laura GIZ1
Al 1 jaar ons diensthoofd! Ondanks alles probeer je altijd voor iedereen goed te doen. Doe zo voort ;-) Je doet het heel goed!

Van: Sharon Briard
Voor: NIC*
Lieve Dames, dankjewel om zo goed voor ons meisje te zorgen. Amber doet het super goed. Zonder jullie stond ze niet waar ze nu staat! Dankjewel voor al jullie tijd en geduld. Jullie zijn toppers! Groetjes Amber Janssen, Mama en papa

Van: Erik Janssen
Voor: Hartbewaking CCU
Bedankt voor de goede opvang en verzorging bij mijn recente opname op uw afdeling. Voelde mij beroerd en niet zo goed maar werd dadelijk gerustgesteld door uw aanpak. Een pluim op uw hoed.

Van: Carine Thaens
Voor: Nathalie Maenen, dagkliniek
Wat ‘n top madame! Tot snel!!! Grtjs Carine

Van: Kelly Bosmans
Voor: Wesley GIZ1
Bedankt voor de toffe samenwerking en uw droge mopjes. Bedankt voor alle adviezen (huis,tuin...), ik heb er al veel aan gehad ;-)

Van: Tessa Merlo
Voor: Ines fertiliteit
Bedankt voor je luisterend oor en bedankt dat je er voor me was in deze moeilijke tijd. Je bent een topper!!

Van: Lore Camps
Voor: Bo Maggen GOP2
Bedankt om ook thuis zo een goede verpleger te zijn!! En altijd zo goed voor mij te zorgen xxx

Van: Luc Dalemans
Voor: Radiotherapie Geen bed
Geen bedankje maar een steuntje voor alledag. Groetjes van den ouwe.

Van: Kelly Bosmans
Voor: Lieve Noben GIZ1
Een topcollega, recht voor de raap en no nonsense! Ik werk graag met je samen ;-)
 

Van: Richard Houben
Voor: Nadine Komac Radiografie
Nog een welgemeende dankjewel voor de steun en de bezoekjes (zelfs op de recovery) bij mijn heupoperatie nu bijna een jaar geleden. En tevens de beste groetjes aan alle dokters en personeelsleden van de radiografie inzonderheid aan degenen met wie ik zovele jaren fijn heb kunnen samenwerken.

Van: Maren Leben
Voor: NICU
Op 16 mei 2018 werd Laïs geboren in het ZOL, enkele uren later lag ze geheel onverwacht op de NICU-afdeling waar ze 2 weken heeft verbleven. De steun die we van alle verpleegkundigen kregen, was onbetaalbaar. Niets was hen te veel, altijd klaar voor wat uitleg, een vriendelijk woord...ongelooflijk wat een kracht wij toen geput hebben uit die fantastische ploeg die dag en nacht paraat is in moeilijke omstandigheden. Bedankt! Jullie zijn net als de artsen daar stuk voor stuk goud waard. Laïs is nu een gekke kleuter van bijna 5 jaar, allemaal dankzij jullie goede zorgen.

Van: Bente Vanherf
Voor: Mariëlle Geraerts GDH1
Dankjewel om elke dag zo een topper te zijn

Van: Marleen Eertmans
Voor: Turkian dienst gynaeco / plastische heelkunde
Dankjewel voor de super goede zorgen na mijn operatie. Het is fijn om verzorgd te worden door iemand die haar job met hart en ziel doet en er voor zorgt dat je als patiënt niets tekort komt. Dit geldt trouwens voor jou en al jouw collega’s.

Van: Franco Bruno
Voor: Bruno Giada dienst mri
Ti Amo !! Ik ben fier op u! baci papà

Van: Kelly Bosmans
Voor: Danielle GIZ1
Bedankt voor de toffe samenwerking.Je bent een top collega!

Van: Erwin La Iacona
Voor: Bruno Giada dienst mri
We zijn fier op u!! Goed bezig, blijf zo verder doen!! Uw schonebroer Erwin

Van: Galya La iacona
Voor: Bruno Giada dienst mri
Zia Giada, we zijn heel fier op u, Thiago en Galya   love you

Van: Sylvie Daniels
Voor: Kris Hayen K35
Dag Krisje, vandaag is dag van de verpleging. Daarom wil ik je persoonlijk extra bedanken voor de goede zorgen die je ons als familie hebt gegeven tijdens de laatste nachten van mijn opa! Nog een welgemeende dank je wel!! Xxx Sylvie

Van: Suzy Goossens
Voor: Aan al het personeel van het daghospitaal,
Dankjewel allemaal om steeds behulpzaam, vriendelijk en de goede zorgen toe te dienen.

Van: Georgios Coletsis
Voor: Verpleegkundigen dienst cardiologie C20 - Hartchirurgie
Bedankt voor de goede zorgen die ik mocht ontvangen na mijn ingreep aan het hart van 5/12/22 tem 14/12/23! Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de goede zorg!

Van: Madalina Tabacaru
Voor: Yolanda Bagi NICU
Bedankt voor de leuke samenwerking, voor jouw geduld en al die info die jij geeft! :) Jij bent een topverpleegkundige en op een dag wil ik zoals jou zijn!

Van: Laura Fabiano
Voor: Davina Kaniewski D25
Hi bollie, jij bent een topper!! School en werk combineren is niet niks, maar jij krijgt het toch maar voor mekaar! Ik ben super trots op u! Jij verdient enkel het beste, I love you <3. Groetjes Lau

Van: Petra Beckers
Voor: Alle afdelingen
Het maakt niet uit op welke afdeling je komt, jullie zorgen ervoor dat mensen zich vooral veilig voelen, maken het even ok dat mensen zich moeten overgeven aan zoveel onbekende en beangstigende behandelingen. Jullie zijn goud waard

Van: Brigitta Vossen
Voor: Roef Betty, operatiekwartier Maas en Kempen Maaseik
Bedankt ! Om mensen te helpen en te verzorgen!!

Van: Marleen Janssen
Voor: LC0
Bedankt aan ons ganse team voor de superfijne samenwerking elke dag!! Jullie zijn stuk voor stuk toppers!!

Van: Kelly Bosmans
Voor: Ilse GIZ1
Bedankt voor de leuke samenwerking, de gezellige babbels en uw oprechte en ongezouten mening. Je bent een top collega! Hopelijk nog veel jaren plezier op het werk en daarbuiten!

Van: Fien Lemmens
Voor: Ilse Snoecks, VP Operatie Kwartier
Bedankt dat je zo goed voor Cedric hebt willen zorgen en me zo gerust hebt kunnen stellen omdat ik wist dat hij bij jou/jullie in goede handen was terwijl ik op kamp was, jij bent goud waard!!!!

Van: Karolien Vandenborne
Voor: Ingrid Daemen
Merci om zo een lieve collega te zijn. Je hebt altijd een luisterend oor en het hartje op de juiste plaats. Op naar nog vele jaren fijne samenwerking! Dikke knuffel.

Van: Kelly Bosmans
Voor: Annick GIZ1
Lieve Annick, bedankt om zo een leuke topcollega te zijn! Ik werk altijd heel graag met je samen... je brengt rust en soms ook wat (grappige) chaos. Hopelijk kunnen we nog vaak samenwerken ;-)

Van An Vastenavondt
Voor alle collega’s verbonden aan de consultatie Pediatrie
Lieve collega’s, al bijna 10 jaar kom ik met onze 3 schatten met de regelmaat van de klok op consultatie op pediatrie. Het verrast me elke keer opnieuw hoe wij door jullie op ons gemak worden gesteld en met hoeveel geduld jullie onze jongens met warme en professionele zorgen omringen! Dat doet deugd en dank zij jullie goede vibes komen onze jongens zelfs graag naar het ziekenhuis op controle. Wéét hoezeer jullie het verschil maken voor heel veel mama’s, papa’s en kindjes. Dikke pluim en heel erg bedankt voor al jullie goede zorgen!

Van: Mama Nijs
Voor: Kaat Coenen
Je doet dat super goed meisje!

Van: An Vastenavondt
Voor: alle collega’s verbonden aan de Verloskamer en de dienst Materniteit
Lieve collega’s, graag wil ik jullie een hart onder de riem steken, omdat ik nu nog steeds regelmatig aan jullie denk en met zoveel vreugde en dankbaarheid terugkijk op die 3 momenten waarop jullie me tijdens en na de geboorte van mijn 3 zoontjes hebben bijgestaan. Tijdens de arbeid hebben jullie me enorm ondersteund en bemoedigd. Ook op de materniteit werden mijn man en ik allebei met veel geduld en praktische tips bijgestaan, en bemoedigd in het feit dat het wel zou lukken met de borstvoeding. Wat jullie doen is zo mooi en zo waardevol. Dank jullie wel...dat draag ik als mama mee voor de rest van mijn leven.

Van: Kristel Aerts
Voor: Elfi Kelchtermans, dienst bestralingen
Lieve Elfi, al meer dan 30 jaar (wat gaat de tijd snel als je je amuseert) mogen patiënten genieten van jou; van je ervaring, je geweldige humor en je knowhow. Blijf (nog even) het beste van jezelf geven en naar halftijds werk streven!   Dikke kus. Kristel

Van: Tinne Mertens
Voor: Fleur Straetemans,Spoedgevallen
Bedankt voor het ongelofelijk goede onthaal, de vriendelijke hulp en de goede zorgen. We voelden echt dat er geluisterd werd en dat er tijd werd gemaakt voor ons. Een welgemeende dankjewel.

Van: Kelly Bosmans
Voor: Joris Daems, GIZ
Dag Joris. Even een berichtje om te laten weten dat je een zeer goede leidinggevende bent als opperhoofd Intensieve :-) Je probeert altijd voor iedereen goed te doen en je luistert en grijpt in daar waar er problemen zijn. Ik ben heel blij om u in het team te hebben!

Van: Sharon Briard
Voor: MIC afdeling
Lieve dames, super hard bedankt voor de goede zorgen, door jullie heb ik mijn tijd in het ziekenhuis wat overleefd. Jullie zijn 1 voor 1 toppers! Ik en amber stellen het heel goed. En dat dankzij jullie. Super hard bedankt! Groetjes sharon

Van: Betsy Nouwen Elisabeth
Voor: Afdeling van Ingrid Geusens, gynaecologie
Aan al de lieve mensen die mij verzorgd en gesteund hebben bij mijn operatie, een dikke merci en heel veel knuffels, jullie zijn toppers en natuurlijk Ingrid ook meegerekend ( tante Betsy).

Van: Jaak Drijkoningen
Voor: Geriatrie
Bedankt aan allemaal voor de goede zorgen.

Van: Stijn Peeters
Voor: Lotte Creemers, Oncocoach
Lieve Lotte, op een schaal van 1 tot 10 ben jij een 11! Knuffel.

Van: Anne Temmerman
Voor: Marie Haenen, Pediatrie Campus in Maaseik
Dank je om elke dag weer een glimlach te toveren op de gezichtjes van al je kleine patiëntjes

Van: Rita Heye
Voor: Lore Mannaerts, Spoed
Lore, je bent een prachtige verpleegkundige, ben zeer trots op u. Kus, mama

Van: Esrer Clemens
Voor: Dokter Noyens en zijn team van cardiologie
Bedankt voor alle goeden zorgen, de heldere uitleg en de stamp onder mijn gat als het nodig was.

Van: Linda Carpentier
Voor: Dagkliniek, recovery,C25, OP, Intensieve 2, consultatie pneumologie
Na een loopbaan van 42 jaar ,waarvan 32 jaar in ‘t ZOL, kwam ik opeens aan de andere kant van de balie terecht. Eerst een reeks onderzoeken, daarna een dagklinische ingreep en uiteindelijk de echte operatie. Maar wat was ik aangenaam verrast van de kwaliteit van ons ziekenhuis. Efficient, snel , bekwaam, vriendelijk, mensen met een goed hart, Ik ben het allemaal tegen gekomen. En dit geldt voor iedereen: verpleging, dokters, kinesisten, secretaressen, poetsdienst, enz. Ik was heel fier op jullie allemaal. Een oprechte dank je wel. Linda Carpentier

Van: jozef simons
Voor: carpentier martine en collega s van de nachtdienst kapittelhof in lommel
Bedankt voor jullie mooie inzet

Van: Martine De Craemer
Voor: Evert Luwel - cardiologie
Bedankt voor wat jullie doen

Van: Jelle Janse
Voor: Kim schijns spoedgevallen genk
Luister, waarom? Omdat je de beste bent!

Van: Heidi Erkens
Voor: Dr. Cornillie Jasmien en medewerkers van de dagkliniek oncologieEen berichtje klein en fijn
Voor de dagelijkse inzet
Om er steeds te zijn
Voor de zorg en steun
Het geven van moed
Bedankt om er te zijn
Het voelt zo goed!

Van: Joke Groseman
Voor: Consultatie Cardio Genk
Aan het hele team een oprechte dankjewel voor al hun harde werk :)

Van: Joke Grosemans
Voor: Consultatie Cardio Waterschei
Aan het hele team een oprechte dankjewel voor al hun harde werk :)

Van: Joke Grosemans
Voor: Consultatie Cardio Lanaken
Aan het hele team een oprechte dankjewel voor al hun harde werk :)

Van: Joke Grosemans
Voor: Consultatie Cardio Maaseik
Aan het hele team een oprechte dankjewel voor al hun harde werk :)

Van: Joke Grosemans
Voor: Consultatie Cardio Hoeselt
Aan het hele team een oprechte dankjewel voor al hun harde werk :)

Van: Joke Grosemans
Voor: EchoCardio
Aan het hele team een oprechte dankjewel voor al hun harde werk :)

Van: Joke Grosemans
Voor: Hartfalen
Aan het hele team een oprechte dankjewel voor al hun harde werk :)

Van: Joke Grosemans
Voor: Hildegard (GDIC)
Een TOP- collega, harde werker. Bedankt voor je onvoorwaardelijke steun, tips, lachmomenten, babbels ... you rock :)

Van: Joke Grosemans
Voor: Tine (Dialyse)
Een TOP- collega, harde werker. Bedankt voor je onvoorwaardelijke steun, tips, lachmomenten, babbels ... you rock :)

Van: Joke Grosemans
Voor: Joke Robijns (MKA- Zintuigenplatform)
Top vriendin - collega - hoofdverpleegkundige. :)

Van: Dante Witting
Voor: Tine (dagziekenhuis Genk)
Tine, door jouw goedgezindheid, vriendelijkheid, losse babbel, grapjes tussendoor ging de tijd snel om. Hierdoor kon ik ook mijn gedachten verzetten. Ik voelde mij er op mijn gemak! Dankjewel! Topverpleegster!

Van: Maud Stopp
Voor: Clara Van Immissen Gipskamer
Hallo mama, omdat je altijd zo een harde werkster bent en je voor iedereen inzet! :) Xxxxxx

Van: Ine Pauwels
Voor: pre operatieve anamnese
Met humor, warmte, interesse en geduld een anamnese invullen met een patient, ik denk dat het niet veel mensen gegeven is. Maar deze toppers doen het! Dankjewel om alles zo zorgvuldig te noteren, ook dat ik borstvoeding geef en de ingreep daarom extra spannend vond.

Van: Ine Pauwels
Voor: MKA
Bedankt om de voorbereiding voor de ingreep met zoveel geduld en fijngevoeligheid aan te pakken. Bedankt om meer te doen dan jullie werk, maar mij (en alle andere patienten) het gevoel te geven van een gastvrij onthaal, van geruststelling en van warme, veilige zorg. Ik voelde mij een mens die vandaag even zorg nodig had, en niet herleid werd tot enkel "die met haar wijsheidstanden".

Van: Ine Pauwels
Voor: aan de verpleging van M15
Bedankt dat ik pastor mag zijn op jullie afdeling. Bedankt voor al die keren dat jullie luisteren als ik iets wil vragen, dat jullie me op weg helpen bij een patient, voor de lekkere chocolade die jullie willen delen, en ja: zelfs voor de flauwe grapjes van Hans ;-)

Van: Lutgarde Vandekerkhof
Voor: Dokters/Verpleegsters oncologie dag ziekenhuis
Van harte bedankt voor alle goede zorgen en de vriendelijke gezichten

Van: Oswald Lauwers
Voor: Personeel GA30
Bedankt voor de goede zorgen: jullie zijn TOPPERS !

Van: Danielle Ferdyn
Voor: Spoed Genk Fouzia
Hartelijk dank voor de goede zorgen bij mijn oma en papa...mijn papa vond je een goede verpleegster :) Ik ben blij dat hij jou heeft mogen zien tijdens zijn laatste dag..vergeet nooit zijn glimlach toen ik vroeg wat hij vond van de verpleging... Hij antwoordde toen :):)super verpleegster..Dank je wel Fouzia Chakib !

Van: Ariane Beckers
Voor: Vangelabbeek Michele
Je bent een topper, Blijf wie je bent je bent behulpzaam,lief,een harde werker en heel spontaan. Geniet van het leven xx

Van: Ariane Beckers
Voor: Vangelabbeek Amber
Lieve Amber, altijd goedlachs, kunnen altijd op je rekenen. Dikke knuffel xx

Van: Ariane Beckers
Voor: Vangelabbeek Shana
Lieve Sjaan, corona heeft wat teweeg gebracht voor je, maar je bent een sterk iemand en ik weet dat je er wel komt. Hoop dat dit een mooi jaar voor je wordt. Dikke kus xxx

Van: Hanna Calsius
Voor: Carolien Calsius nierdialyse
Jij bent een fantastische verpleegster en gaat graag naar je werk zodat ik op jou godsgeschenken kan letten.

Van: Myriam Breuls
Voor: Dagkliniek oncologie en dagkliniek radiotherapie
Aan alle verpleegkundigen: Bedankt voor alle goede zorgen en lieve woordjes!

Van: Guido Eerlings
Voor: Consultatie cardiologie
Bedankt dat jullie altijd zo vriendelijk zijn,

Van: Guido Eerlings
Voor: Dagkliniek coloscopie
Een dikke dank aan de verplegers en verpleegsters van de dienst darm en maag om tegen mij altijd zo vriendelijk te zijn.

Van: Jacobs ALBERT
Voor: Alle verpleeg- en zorgkundigen
Bedankt voor alles wat U allemaal doet voor de zieke mensen, in goede en slechte dagen, ik heb 't zelf meegemaakt , nogmaals BEDANKT

Van: Melissa De Ruyter
Voor: Aan iedereen
Dank je! Ik wilde jullie graag vervoegen maar het lukte niet. Ik bewonder jullie en had graag een held(in) geweest, net zoals jullie, maar het lukte niet. Jullie lukte het wel. Daarom: dank je...

Van: Steven Stas
Voor: Kelly Bosmans Intensieve zorgen 1
Lieve schat, even laten weten dat ik super trots op je ben :) al die vroege en late uren, de weekends en de feestdagen... je neemt het er allemaal bij. Thuis zijn er ook nog 2 kleine schatjes die continu je aandacht vragen... je bent een super mama en super verpleegster :)

Van: Kelly Bosmans
Voor: Jeroen GIZ1
Bedankt om zo een toffe collega te zijn, altijd lachen met u in de shift :-)

Van: Kelly Bosmans
Voor: Kurt GIZ1
Beste Kurt, bedankt om zo een fijne collega te zijn, altijd leuk om samen te werken met u, uw patienten zijn altijd perfect in orde en je bent heel erg behulpzaam! Ik ben blij om bij u in het team te zitten ;)

Van: Viviane Cleeren
Voor: Aneka vrancken zelfstandige
Fijn dat je voor de mensen zorgt :)

Van: Dorien Monnens
Voor: Consulentes fertiliteit
Hiiiii lieve consulentes! Ik lig momenteel te wachten op mijn tweede pick-up en ik zag onderweg naar hier dat je een berichtje kon schrijven voor Dag van de Verpleegkundige! Dus ik dacht, ik schrijf tijdens mijn wachttijd even een berichtje aan jullie. Want amai, jullie zijn stuk voor stuk engeltjes! Zonder jullie zou dit hele traject nog ingewikkelder en moeilijker zijn. Thank you dat we altijd mogen bellen met de meest onnozele vragen. Merci om positief te blijven en om ook slecht nieuws met de nodige liefde en tact te brengen. Merci om een Aquariuske te brengen na de pickup straks. Zonder jullie is IVF een nog meer heartbreaking plek om te zijn. Hopelijk krijgen jullie taart vandaag ;-)!!! Groetjes, Dorien Monnens en Tim-Oliver Metz

Van: Christel Wertelaers
Voor: Personeel GK25Lieve collega's,
Elke dag opnieuw staan jullie paraat! Niet alleen met jullie professionele kennis en inzet, maar ook met een luisterend oor, begrip en liefdevolle aandacht voor onze patienten.
Respect, want het is hard werken en zeker niet altijd gemakkelijk.
In een maatschappij waarin het individualisme en egoisme vaak voorop staat, zijn jullie een inspirerend voorbeeld voor vriendelijkheid, zorgzaamheid en compassie voor elkaar.
Dankjewel voor wie jullie zijn en voor wat jullie betekenen voor zoveel mensen en voor ons team!
Zorg ook goed voor jezelf!
Christel

Van: Jindra Becker
Voor: Karolien Brouwers Bloedafname
Jij bent een TOPverpleegkundige! :) sociaal, lief, collegiaal, professioneel, zeer bekwaam en behulpzaam :) blijf altijd jezelf! Dikke knuffel!

Van: Christel Wertelaers
Voor: Ludo Olaerts (K35/K25)
Voor een hoofdverpleegkundige in hart en nieren die zich, zelfs na zijn pensioen en in moeilijke tijden, voor de volle 100% (en meer) is blijven inzetten voor patienten en teams, een welgemeende DANKJEWEL!

Van: Yana hermans En mama van yana
Voor: Recovery van dagopname
Dankjulliewel voor jullie hulp , vriendelijkheid en goed werk , jullie zijn lieve aangename behulpzame mensen Danku dikke duim en een pluim voor jullie

Van: Hermans yana neskens cindy mam van yana
Voor: Verpleging dag opname
Dankjewel voor jullie vriendelijkheid en behulpzaamheid jullie zijn lieve toffe mensen

Van: Daisy Daisy Voortmans
Voor: Kristine Winters pijnkliniek lananaken
Je bent een topvrouw. Jouw humoristische gevoel voor het leven maakt zoveel mensen gelukkig. 1 tip: verander nooit . Ik ben blij dat ik iemand als jij mijn vriend mag noemen :)

Van: Willy Thevissen
Voor: Oncologie
Met deze wil ik de hele dienst oncologie ,en vooral de verpleging bedanken voor al hun prachtige werk dat ze doen voor mij en al de andere mensen die op deze dienst ontvangen en geholpen worden en vooral een luisterend oor voor ons hebben:):):)

Van: Edwin Swennen
Voor: AZ Vesalius afdeling urologie en gastro-enterologie
Dum vita est spes est ... Velen zullen jullie op een mooie dag nodig hebben. ... 'Gratitude' ... :)

Van: Renata Boosten
Voor: Elke Janssen en collega's van Recovery :)
Een lief gezicht en een geruststellend woord doen wonderen bij het ontwaken na narcose! Dankjulliewel hiervoor! Jullie zijn helden :)

Van: Hilde Corstjens
Voor: Martens sandy collega thuisverpleging
Dikke proficiat voor de Dag van de Verpleging en bedankt wat je allemaal doet aan je computer

Van: Hilde Corstjens
Voor: Sharon Opdenakker
Dikke proficiat voor de Dag van de Verpleging jij bent altijd gedreven en hebt een enorme inzet

Van: Hilde Corstjens
Voor: Anja Doumen collega
Dikke proficiat voor de Dag van de Verpleging en chapeau dat je ons komt versterken

Van: Hilde Corstjens
Voor: Nathalie Coolen collega
Dank voor de Dag van de Verpleging jij bent een topper

Van: Philip Caenepeel
Voor: Endoscopie
Duizend maal dank om met ons samen te werken. Elke dag een genot !

Van: Philip Caenepeel
Voor: M15
Hoe fantastisch tof om met jullie te mogen samenwerken ! Geniet van jullie dag !

Van: Philip Caenepeel
Voor: GDK1 Dagkliniek Onco
Niets zo aangenaam als met jullie elke dag te mogen samenwerken ! Geniet van jullie mooie dag.

Van: Tiziana Ieroianni
Voor: Els MICDag Els,
Dankjewel voor je lieve en kalme woorden en je menselijkheid.
Ik was zo blij dat jij mijn bevalling mee begeleidde, zo voelde ik mij een stuk veiliger.
Het was ook fijn dat je echt uitleg gaf waarom iets moest, zoals bijvoorbeeld de blaassonde bij mijn keizersnede, dat je mij de optie gaf dat jij het deed of de stagiair.
Kleine dingen misschien voor u maar als patient heb je vaak het gevoel dat je weinig keuzes hebt en mee moet dus dat beetje controle helpt echt.
Dat je ook echt vroeg hoe het met mij ging en oprecht interesse toonde.
Je bent echt een prachtmens en ik wens iedereen die wordt opgenomen zo een verpleegkundige zoals jij.
Hopelijk zie ik je eens als ik op bezoek kom.
Vriendelijke groeten,
Tiziana Ieroianni en Allissa Bauchart verbleven van 9 augustus 2022 tot 3 oktober.
Van: Tiziana Ieroianni
Voor: Inge MicDag Inge,
toen jij kwam in de nacht was dat echt zo fijn, je bent zo een vrolijke en lieve persoon.
Op twee minuten had je mij al gewonnen, het was ook fijn dat ik Tiziana was en niet enkel een kamernummer . Voor jou wou ik echt in de ochtend opstaan om een goedemorgen te wensen. De reden dat ik dit zeg is dat je weet dat als ik aan je denk dat er automatisch een glimlach te voorschijn komt die op heel mijn gezicht af te lezen is.
Conclusie, je bent een warme, lieve verpleegkundige en ik ben blij dat je er was tijdens mijn verblijf!
Vriendelijke groeten,
Tiziana Ieroianni en Allissa Bauchart verbleven van 9/8/2022-3/10/2022

Van: Tiziana Ieroianni
Voor: Loesje MICDag Loesje,
iedere patient die ik sprak op de afdeling was enkel lovend over u.
Zelfs nu, ik kwam een oude studiegenoot tegen die Phaedra heet en die vindt u ook geweldig.
Je bent een lieve, down to earth iemand die mij echt wou troosten als ik het moeilijk had en mij serieus nam als ik dat nodig had in de soms moeilijke emotionele nachten.
Eigenlijk een vrolijke, lieve, integere verpleegkundige die geweldig is in haar job.
Vriendelijke groeten,
Tiziana Ieroianni en Allissa Bauchart Van 9/8/2022- 3/10/2022 verbleven

Van: Monique Wauthle
Voor: Helena Vollebregt D20
Bedankt voor de goede zorgen. Ook aan je collega's

Van: Els Rondas
Voor: Meyssen Erwin - Pijnkliniek
Bedankt voor je creativiteit, je directe aanpak, je inzet om alles draaiende te houden! Je staat wel niet in de frontlinie, maar bevindt je toch ook in een woelige kleine oorlog! Houd moed, aan het eind van de tunnel is er altijd licht! Dikke mercie ! !

Van: Els Rondas
Voor: Claudia Claessen - Pijnkliniek
Bedankt dat je er steeds staat en bent! Voor mij, maar vooral voor de patienten! Steeds opgewekt, zorgzaam en lief! Dankjewel dat jij er bent ! ! Xx

Van: Els Rondas
Voor: Kristine Winters - pijnkliniek
Bedankt dat je er steeds bent voor mij en de patienten! Altijd even lief, bezorgd, hardwerkend, bekommerd en goedlachs! Kleine zotte mus, blijf wie je bent! Mercie voor alles ! ! Xx

Van: Karin Vanderlinden
Voor: Masson Megan
Lieve Megan, nog een paar weekjes studeren en dan mag je Master in de verpleegkunde in je cv zetten! Jij bent en wordt een topper in je job!! Heel erg fier op je !!

Van: Lucien Vanderhallen
Voor: Aan de verpleging van de dag opnameGraag wil ik jullie bedanken voor de goede zorgen tijdens de opname. Ik heb veel respect voor de verpleging op de afdeling en de verpleging van OK.

Van: Elke Indestege
Voor: Zwinnen wendyLiefste Tante Wendy,
Wij vinden het zo super dat jij en mama zo voor de zieke mensen zorgen. Wij willen later ook verpleegster zijn.
Dikke kus Neline en Noralie
Van: Michiel Schouteden
Voor: Kirsten Tybers cardiologie
Hoi Meter, speciaal een berichtje van je allerliefste metekindje. Omdat je naast de beste meter van de wereld ook een super verpleegster bent! Fijne dag van de verpleegkunde! Knuffel Michiel

Van: Annick Linsen
Voor: Robin Nijs Dienst Pediatrie
Bedankt voor jouw stralende lach en goede zorgen voor de kindjes.

Van: Sonia Timmermans
Voor: Erich Angelique
Bedankt voor jouw hartverwarmende inzet. Iedere dag klaar om anderen te helpen. Jij bent een topper.

Van: Petra Giuliani
Voor: Vicky Hilven en Greet leidsters Dank u wel voor alles wat jullie elke dag doen! Jullie zijn mijn
Besties in goede kwade en zeker in mottige tijden.
Van: Sonja Thewissen
Voor: Amber Vangelabbeek C20, Michelle Vangelabbeek M15, Vangelabbeek shana A30
Aan mijn dochters, wil jullie laten weten dat elk van jullie super verpleegkundige zijn, op jullie eigen manier geven jullie goede zorg en zijn jullie er voor jullie patienten maar ook voor jullie collega's,:)

Van: Edith Guffens
Voor: Raadpleging Pneumologie en SlaapcentrumDankjewel voor het warme omarmen van onze patienten elke dag opnieuw. Dankjewel voor het wegnemen van de zorgen, dankjewel om net dat ene te zeggen wat onze patienten kracht geeft voor morgen!
Warme groeten, Sonja en Edith
Van: Sabine Clynhens
Voor: Clynhens Lissy wit geel kruis
Een topverpleegster met het hart op de juiste plaats.

Van: Sabine Clynhens
Voor: T viooltje WZC den olmTopteam dat zeer goed voor ons mama zorgt

Van: Nasira Ayad
Voor: Malika Laabouss van dienst OrthopedieLiefste Malika,
Je bent een schat van een mens, je doet je job niet omdat het moet maar omdat het eerder je passie is.
Je groeit en bloeit dagelijks op de werkvloer en voor niets zet jij een stap terug, een andere uitdaging aangaan vormt een struikelblok voor jou!
Je bent een grote meerwaarde voor het ZOL en je collega's weten dat ook.
Verder wens ik je nog een goed herstel en zorg goed voor jezelf. Eigen gezondheid eerst!
Nasira

Van: Anniek Schoofs
Voor: Maggen Bo OK Orthopedie
Ik ben Fier op jou ..doe zo verder..knuffel

Van: jacqueline declerck
Voor: voor alle medewerkers van het ZOL
Bedankt voor jullie inzet, bedankt voor het geduld dat jullie hebben, bedankt voor alles, we kunnen jullie niet missen en ik zet met plezier jullie in de bloemetjes

Van: Caroline Peters
Voor: Caroline Jamar materniteit gynaecologieDag lieve Caroline,
Ik wil je op deze speciale dag nogmaals heel erg bedanken voor de goede zorgen tijdens mijn opname 21 maart jl.
Het was een plotse opname na controle en ik was van mijn melk.
Het feit dat je de tijd nam om naar me te luisteren en me gerust te stellen stelde me heel erg op mijn gemak!
De drukte buiten mijn kamer nam je niet mee binnen. Daar was er tijd voor mij, geen gehaaste controles of korte antwoorden maar altijd een lach op je gezicht met lieve woorden
Een hart van goud, dat voelde ik meteen!
Blijf aub zoals je bent, je gaat nog heel erg veel patienten een goed gevoel geven!
Veel liefs van je naamgenoot,
Caroline

Van: Tiziana Ieroianni
Voor: Virgine MicDankjewel voor je lieve zorgen en dat je mij extra liefdevol behandelde toen ik mij echt slecht voelde zodat dat ik mij niet schuldig voelde als ik nog een pijnstiller nodig had of hulp. Ik hoop dat je altijd jouw opgewekt karakter behoudt!
Ook al ging Allissa vaak zwemmen tijdens de echo ;-)
Vriendelijke groeten,
Tiziana Ieroianni en Allissa Bauchart van 9/8/2022-3/10/2022

Van: Divisiemanagers: Chantal, Johan, Ben, David, Cindy, Lea en Jan
Voor: Alle verpleegkundigen
Op deze dag, 12 mei, dag van de verpleegkundige, willen we jullie als verpleegkundigen in de bloemetjes zetten en bedanken voor jullie inzet. Dagelijks staan jullie, samen met alle andere ziekenhuismedewerkers, klaar om onze patiënten bij te staan op mooie, maar soms ook zeer moeilijke momenten in hun leven. Dit wordt door onze patiënten, maar zeker ook door ons enorm geapprecieerd. Vandaag staan we klaar met onze dankjewel. Samen met alle collega’s klinken we op 1 juni.

 

 

Agenda

Informatieavond Borstreconstructie
dinsdag, 6 juni, 2023 - 19:30
Informatieavond Borstreconstructie
dinsdag, 22 augustus, 2023 - 19:30
Informatieavond Borstreconstructie
woensdag, 18 oktober, 2023 - 17:00

© 2023 Ziekenhuis Oost-Limburg