Voorstelling

Op onze afdeling zijn er 34 kraambedden. U heeft de keuze tussen een gemeenschappelijke kamer (2 of 3 personen) of een éénpersoonskamer. Binnen de éénpersoonskamers wordt er een onderscheid gemaakt tussen een standaardkamer (19), een grote kamer (6) of een luxekamer (2). In de verloskamer kan u reeds aan de vroedvrouw uw voorkeur met betrekking tot het type kamer doorgeven, in de mate van het mogelijke (bedbezetting op de kraamafdeling) wordt hier rekening mee gehouden. Het doorgeven van uw voorkeur is dus geen reservatie.

Standaardkamer Tweepersoonskamer
Grote kamer Luxekamer

Elke kamer is voorzien van TV, radio, telefoon, koelkast en een persoonlijk spoelsysteem. Op de meeste kamers is er een douche aanwezig. Op alle kamers zijn er  voorzieningen voor de verzorging van de baby (weegschaal, verzorgingskussen, babybadje, verwarmingslamp) en is er een borstvoedingskussen.

Het verschil in prijs bekijkt u best voor uw verblijf op de kraamafdeling, zodat u dit ook met uw verzekeringsinstelling kan bespreken. Het personeel van de raadpleging of van het afsprakenbureel kan u hierover meer informatie geven. Op de site van het ZOL kan u de prijzen van de kamers en de prijsindicaties van uw bevalling of keizersnede terugvinden.

Inhoudsverantwoordelijke
Prof. Dr. Willem Ombelet, Gynaecologie - 2015

© 2021 Ziekenhuis Oost-Limburg