Longziekten (ZOL Maas en Kempen)

Longziekten (ZOL Maas en Kempen)

Website

Slaapcentrum

Afspraken

Tel. 089 50 50 50

Dit kan gebeuren bij de volgende artsen: dr. Cox, dr. Darquennes, dr. Even en dr. Manon van Hoof.
Zij staan in voor de diagnose en behandeling van o.a.  COPD, astma, longkanker, infecties, hulp bij rookstop, slaapproblemen,…

Als u een nieuwe patiënt bent, zal u een longfunctie test moeten uitvoeren. De artsen kunnen aan de hand van deze test een beeld krijgen over de toestand van uw longen. Eventueel kan er ook aansluitend een foto van de longen gemaakt worden.

Indien u kampt met slaapproblemen kan u ook bij dr. Cox en dr. Even een afspraak maken op de slaapconsultatie (maandag). Hier worden uw slaapproblemen besproken en een afspraak gemaakt voor een slaaponderzoek op het slaaplabo.

Andere onderzoeken die ook op de poli longziekten gebeuren: TBC testen en allergietesten. Deze testen gebeuren ook enkel op afspraak.

Indien u hulp nodig heeft met het stoppen met roken, kan u een afspraak plannen bij dr. Van Hoof. Zij is als longarts ook verantwoordelijk voor de rookstopbegeleiding. Bij deze consultatie zal er ook een longfunctie test gebeuren en komt u reeds een eerste maal op gesprek bij de psychologe. De opvolging gebeurt hoofdzakelijk bij de psychologe.

 

Arts

 

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

Dr. Edgard Cox

VM

RP

RP

RP

 

NM

RP

Dr. Karen Darquennes

VM

RP

RP

 

NM

Dr. Pjotr Even

VM

RP

 

NM

RP

RP

RP

Dr. Manon Van Hoof

VM

RP

RP

 

NM

RP

RP

 

 

Agenda

Informatieavond Borstreconstructie
dinsdag, 6 juni, 2023 - 19:30
Informatieavond Borstreconstructie
dinsdag, 22 augustus, 2023 - 19:30
Informatieavond Borstreconstructie
woensdag, 18 oktober, 2023 - 17:00

© 2023 Ziekenhuis Oost-Limburg