ZOL en Stad Genk organiseren Genk Loopt

ZOL en Stad Genk organiseren Genk Loopt
woensdag, 28 apr 2021

In deze coronatijden is beweging en aandacht voor een goede gezondheid van cruciaal belang. In dit opzicht hebben we uitstekend nieuws: Genk Loopt zal dit jaar opnieuw doorgaan! Weliswaar in een aangepaste gedaante, gespreid over 9 dagen en volledig corona-proof.

Van zaterdag 8 t.e.m. zondag 16 mei 2021 kan je kiezen uit 3 afstanden die je samen met vrienden of collega’s kan lopen of wandelen. De vertrek- en aankomstzone bevindt zich in het Molenvijverpark en is voortdurend bemand. Voor de lopers is er tijdsregistratie en een klassement voorzien. Je startmoment kan je zelf kiezen en bij aankomst ligt er een goodie-bag voor je klaar.

Tijdens Genk Loopt 2021 zullen de actuele veiligheidsmaatregelen optimaal worden nageleefd. De diverse parcoursen worden snel bekend gemaakt en zullen zich zoals steeds doorheen een prachtig, groen Genks decor slingeren. Genk Loopt blijft zo ook dit jaar de gezondste stadsloop van Limburg!

Zorg dat je erbij bent en schrijf je snel in want de eerste inschrijvers hebben de grootste keuze bij het bepalen van hun startmoment.
 

Meer info: www.genkloopt.be

© 2022 Ziekenhuis Oost-Limburg