Kom naar het ZOL JOB EVENT op 6 mei in ZOL Maas en Kempen!

Kom naar het ZOL JOB EVENT op 6 mei in ZOL Maas en Kempen!
dinsdag, 19 apr 2022

Op vrijdag 6 mei 2022 organiseert ZOL een verfrissend ZOL JOB EVENT in ZOL Maas en Kempen.
Wil jij alles te weten komen over werken in ZOL Maas en Kempen? Kom dan zeker naar ons ZOL JOB EVENT in Maaseik!
Je maakt kennis met onze professionals, krijgt antwoorden op al je vragen en je verkent de gangen van het ziekenhuis. We zijn op zoek naar helden met de meest diverse profielen.
Schrijf je dus snel in via heldenvanhetzol.be.

Een topjob in de zorg vind je dichterbij dan je denkt! Op onze site ZOL Maas en Kempen in Maaseik bijvoorbeeld! We zijn er op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken. Daarom organiseren we een ZOL JOB EVENT in ZOL Maas en Kempen! Naast rondleidingen maken we er een gezellige avond van waarop je in gesprek kan gaan met onze helden.

Iedereen is welkom

Werk je al of studeer je nog? Heb je een zorgprofiel of lijkt werken in de zorg als ondersteunend of administratief medewerker je wel iets? Iedereen is welkom op ons ZOL JOB EVENT in Maaseik. We zijn op zoek naar zorgverleners als verpleegkundigen, vroedkundigen, paramedici, technologen medische beeldvorming en medisch laboratorium technologen. Verder is er ruimte voor medewerkers in de Keuken, de Technische dienst en de Schoonmaak. Administratieve kwaliteiten? Je komt op 6 mei ook meer te weten over onze administratieve diensten zoals het Onthaal of onze Financiële diensten.

Rondleidingen en beursstanden

We stippelden prikkelende rondleidingen uit langs de hotspots van het ziekenhuis. Onze sympathieke helden nemen je op sleeptouw. Je kan kiezen uit rondleidingen langs de verpleegafdelingen, de kritieke diensten of de ondersteunende diensten. Afhankelijk van jouw interesse kan je een kijkje nemen achter de schermen van de afdeling waar je graag meer over zou willen weten. Laat ons vooraf via het inschrijvingsformulier wel even weten welke rondleiding(en) je kiest. Daarnaast krijg je de tijd om bij verschillende beursstanden onze professionals alles te vragen over werken in ZOL.

Programma

Om 17u00 trappen we het ZOL JOB EVENT af met een warm onthaal! Daarna is het tijd voor de rondleidingen en openen we de beursstanden. Doorlopend ben je in onze gezellige refter welkom om wat stoom af te blazen. Zin om na de rondleidingen wat te blijven hangen? Doe dat dan zeker! Hapjes en drankjes nemen wij trouwens voor onze rekening. En oh ja, er zullen ook frietjes zijn.

17u00-17u30: onthaal
17u30-18u00: welkomstwoord
18u00: rondleidingen en bezoek interactieve beursstanden

18u00-18u45 - Algemene rondleiding en hospitalisatiediensten
18u00-18u45 - Algemene rondleiding en kritieke diensten
18u00-18u45 - Algemene rondleiding en ondersteunende diensten (technische dienst, keuken, schoonmaak, onthaal, administratie)

19u00-19u45 - Algemene rondleiding en hospitalisatiediensten
19u00-19u45 - Algemene rondleiding en kritieke diensten
19u00-19u45 - Algemene rondleiding en ondersteunende diensten (technische dienst, keuken, schoonmaak, onthaal, administratie)

Praktisch

ZOL JOB EVENT
ZOL Maas en Kempen
Diestersteenweg 425
3680 Maaseik

Ben je op zoek naar een topjob in de zorg?

Schrijf je dan snel in voor ons ZOL JOB EVENT in ZOL Maas en Kempen via heldenvanhetzol.be!
Na je inschrijving ontvang je alle verdere praktische informatie.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met Jin Tsui, medewerker cel Werving en Selectie
Tel. 089 32 17 84  -  jin.tsui@zol.be

© 2024 Ziekenhuis Oost-Limburg