Obesitascentrum

Overgewicht en obesitas komen steeds vaker voor en brengen heel wat gezondheidsrisico’s met zich mee.

Heb jij last van overgewicht of obesitas? Deed je vaak een dieetpoging, maar zonder blijvend resultaat? Ben je gemotiveerd om je probleem serieus aan te pakken?

Dan kunnen we je helpen! Samen met jou stippelen we een traject uit dat je helpt te evolueren naar een gezonde levensstijl en je gezondheid te verbeteren op lange termijn.

Door de intensieve samenwerking tussen de verschillende disciplines kunnen we optimale medische zorg en begeleiding aanbieden. Het multidisciplinair obesitasteam bestaat uit chirurgen, endocrinologen, psychologen, diëtisten, verpleegkundigen en kinesisten. 
In nauw overleg met uw huisarts, zullen wij samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen.

Wij bieden zowel een conservatief als een chirurgisch behandelplan aan.

 

Maak een afspraak voor een eerste intakegesprek op www.mijnzol.be of bel naar tel. 089 32 50 50. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8u00 en 17.00u.

Een afspraak annuleren
Opgelet: als u een afspraak wenst te wijzigen, verplaatsen of annuleren, gelieve ons dan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Doet u dit niet ten laatste 24 uur voor de voorziene afspraak, dan zullen wij € 26 in rekening brengen. Dit geldt ook indien u de afspraak mist zonder annulering.
Bedankt voor uw begrip.
 

© 2024 Ziekenhuis Oost-Limburg