Neem deel aan onze open overlegmeeting

Neem deel aan onze open overlegmeeting
woensdag, 12 okt 2022

Wilt u mee nadenken over het kwaliteitsbeleid in ZOL? Neem dan op donderdagavond 27 oktober 2022 deel aan onze open overlegmeeting op campus Sint-Jan in Genk.

Veiligheid, transparantie, toegankelijkheid, duurzaamheid, empathie, vriendelijkheid, waardigheid, respect. Het zijn waardes waar we als ZOL voor de volle 100% achter staan en die we doorheen onze hele organisatie willen uitdragen. We willen met u als patiënt in dialoog treden om te kijken hoe we deze waardes nog scherper kunnen stellen.  

Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die constructief mee willen nadenken over onze kwaliteitsmissie- en visie voor de komende jaren. Volgens een gestructureerde methodologie. U heeft best al wat 'ervaring' als patiënt en/of bezoeker in ZOL.

Het overlegmoment vindt plaats op donderdag 27 oktober 2022 van 18 tot 21 uur op campus Sint-Jan in Genk. Wij voorzien een maaltijd tijdens deze zinvolle avond waar u als deelnemer én wij als ZOL iets van opsteken en waarin u meewerkt aan een beter kwaliteitsbeleid voor patiënten in ZOL. 

Doet u mee? Stuur dan een mail naar kwaliteit@zol.be.

© 2023 Ziekenhuis Oost-Limburg