Beginpagina Contactformulier Sitemap Zoeken
Kinderen Werken bij het ZOL Deelsites

22.08.2014
Slothappening Saving Lives Through Technology  

Op 30 augustus vindt de slothappening plaats van EMeRgency. Het project bestudeerde de voorbije jaren talrijke technologische innovaties voor ondersteuning en training bij reanimatie in de Euregio Rhine-Meuse met als ultieme doelstelling het vergroten van overlevingskansen na hartstilstand.

Lees meer


17.07.2014
Telegeneeskunde op de Intensieve Care Unit   

Acht overheidsinstanties en Europese ziekenhuizen, waaronder het ZOL als enige Belgisch ziekenhuis, ontwikkelen een softwareplatform waarmee intensivisten vanuit een centraal controlecentrum Intensieve Eenheden in ziekenhuizen kunnen ondersteunen en adviseren.

Lees meer30.06.2014
Verbouwingen campus Sint-Barbara

Vandaag starten op campus Sint-Barbara in Lanaken de verbouwingen van de inkomzone en het vernieuwen van de liften van de A-blok.

Lees meer


18.06.2014
Nieuwe personeelsparking op campus Sint-Jan

Vanaf maandag 23 juni zal de nieuwe personeelsparking op campus Sint-Jan volledig afgewerkt zijn. Hierdoor zal er meer plaats vrijkomen op de bezoekersparking voor bezoekers en patiënten.

Lees meer


04.06.2014
Symposium Pathologie ZOL 50 jaar geannuleerd

Het symposium Pathologie ZOL 50 jaar, van zaterdag 7 juni 2014 zal niet doorgaan. De programmatie van dit symposium werd geannuleerd.


02.06.2014
2de hands verkoop ten voordele van Bokonzi

Morgen, op 3 juni dus, organiseert de werkgroep rond ons partnerziekenhuis in Bokonzi, Congo een 2de hands boeken-, CD-, en DVD verkoop.

Lees meer

 

Welkom
Bezoekuren
Financiële informatie
Financiële informatie
Kwaliteitsbeleid
Medisch aanbod
Ons bereiken
Onthaalbrochure
Opname
Raadplegingen
Vacatures
ZOL in beeld
Disclaimer
Disclaimer
ZOL Introductie Facebook Txitter YouTube