Beginpagina Contactformulier Sitemap Zoeken
Kinderen Werken bij het ZOL Deelsites

24.10.2014
Creazol toont artistieke kant van onze medewerkers

Morgen gaat de 6de editie van Creazol van start. Creazol is de tweejaarlijkse tentoonstelling in campus St-Jan met kunstwerken van de hand van onze eigen medewerkers.

Lees meer


23.10.2014
TRACE lunch-seminaries

Binnen TRACE zijn inmiddels een aantal translationele onderzoeksprojecten afgerond. Via een 3-tal lunchseminaries willen we deze projecten voorstellen aan geïnteresseerden.

Lees meer


 

15.10.2014
ZOL neemt deel aan Zuiddag

Morgen, 16 oktober, is het opnieuw Zuiddag. Dit is een project en organisatie voor en door jongeren met als doel jongeren wereldwijd te stimuleren om samen te strijden voor een duurzame en rechtvaardige maatschappij.

Lees meer


08.10.2014
Slechte bloedvataanpassingen bij zwangere vrouwen in vroeg stadium opspoorbaar

Onderzoekers UHasselt en ZOL ontwikkelen techniek die levens kan redden.

Lees meer


06.10.2014
ICURO-Werkgroep ‘Ethiek in de kliniek’ organiseert het symposium: ‘Ethische debatcultuur in de zorg: fictie of realiteit?’

Op vrijdag 17 oktober 2014 organiseert de ICURO-Werkgroep ‘Ethiek in de kliniek’ het symposium: ‘Ethische debatcultuur in de zorg: fictie of realiteit?’ Het symposium vindt plaats op de PXL in Hasselt van 09.00 tot 17.00 uur. U bent van harte uitgenodigd! U vindt meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven via deze website.


01.10.2014
Dr. Johan Van Robays, anatomopatholoog in het ZOL, laat opnieuw van zich horen.

De arts met de gouden pen heeft een meeslepende roman geschreven over het leven van zijn roemruchte voorganger Andreas Vesalius. Historische feiten en data worden afgewisseld met fictieve anekdotes.
Het boek kost 19.95 euro en is te koop in de betere boekhandel.


26.09.2014
ZOL opent eerste Limburgs psychologisch onderzoekslab

Sinds kort beschikt het ZOL over een eigen psychologisch onderzoekslaboratorium. Dit is uitzonderlijk, want hiermee is het ZOL in Vlaanderen het enige niet-academisch ziekenhuis dat over een dergelijk onderzoekslab beschikt.

Lees meer


 

Welkom
Bezoekuren
Financiële informatie
Financiële informatie
Kwaliteitsbeleid
Medisch aanbod
Ons bereiken
Onthaalbrochure
Opname
Raadplegingen
Vacatures
ZOL in beeld
Disclaimer
Disclaimer
ZOL Introductie Facebook Txitter YouTube