Beginpagina Contactformulier Sitemap Zoeken
Kinderen Werken bij het ZOL Deelsites

15.01.2015
Nieuwe tarieven bezoekersparking ZOL

Sinds 1 januari 2015 zijn er nieuwe tarieven vastgelegd voor de bezoekersparking campus SJ.

Lees meer


14.01.2015
Exposure behandeling in het multidisciplinair pijn- en revalidatiecentrum van het ZOL

In het MPC worden uiteenlopende behandelmodules aangeboden aan patiënten met (chronische) pijnklachten.
Enthousiast door positieve resultaten van exposure in vivo (variant van cognitieve gedragstherapie) bij deze patiëntenpopulatie elders, ontstond bij het ZOL-behandelteam de behoefte om deze therapievorm te leren beheersen en implementeren.

Lees meer


18.12.2014
Operatierobot nu ook gebruikt voor herstel mitralisklep

Afgelopen week hebben we onze nieuwe operatierobot aan de pers voorgesteld. Het gaat om de da Vinci Xi van Intuitive Surgical, de nieuwste generatie van operatierobots die heel wat meer mogelijkheden heeft dan het vorige model.

Lees meer


18.12.2014
ZOL solidair met Ford-medewerkers

Vandaag, donderdag 18 december, valt definitief het doek over Ford Genk. Om de medewerkers van Ford Genk te eren wordt er in Genk een Luidste Post georganiseerd. Ook in het ZOL betuigen we onze steun.


03.12.2014
Communicatedienst ZOL lanceert nieuwsbrief 

Op 9 december lanceert de communicatiedienst van het ZOL een nieuwe ZOL nieuwsbrief. Het betreft een digitale nieuwsbrief waarop iedere burger die dat wenst zichzelf kan in- en uitschrijven.

Lees meer


20.11.2014
Actieweek Bokonzi

Van 24 tot 28 november 2014 voeren we in het ZOL opnieuw campagne voor ons partnerziekenhuis in Bokonzi (Congo). Memisa België steunt deze campagne onder het motto “Samen voor het leven” waarbij we de strijd aanbinden tegen de schrijnende moedersterfte in Congo.

Lees meer18.11.2014
ZOL ontvangt oorkonde van Vlaams Patiëntenplatform

Het Vlaams Patiëntenplatform vzw (VPP), reikt voor de tweede maal een oorkonde uit aan de ziekenhuizen die binnen het VIP² kwaliteitsindicatorenproject ervaringen van patiënten meten via de Vlaamse Patiënten Peiling én hun website laten beoordelen op de patiëntgerichtheid ervan. Het ZOL is één van de drie Limburgse ziekenhuizen die deze oorkonde ontvangt.

Lees meer


14.11.2014
ZOL doet mee aan Internationale Diabetesdag

Vandaag is het Werelddiabetesdag.  Alle aandacht gaat voor één dag naar de 370 miljoen diabetespatiënten wereldwijd. In België zijn er dat ongeveer 1 miljoen of 8% van de volwassen bevolking. Dit jaar staat de Werelddiabetesdag in het teken van ‘het gezonde ontbijt’.

Lees meer

 

Welkom
Bezoekuren
Financiële informatie
Financiële informatie
Kwaliteitsbeleid
Medisch aanbod
Ons bereiken
Onthaalbrochure
Opname
Raadplegingen
Vacatures
ZOL in beeld
Disclaimer
Disclaimer
ZOL Introductie Facebook Txitter YouTube