Fertiliteitscentrum

Genks Fertiliteitscentrum

Het Zorgprogramma Reproductieve Geneeskunde B (ZRGB) van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) is een erkend centrum en kent zijn bestaan in 1989. Het Ziekenhuis Oost-Limburg is een geaccrediteerd ziekenhuis waar kwaliteitsvolle en veilige zorg geleverd word. Hierbij staat de patiënt centraal. Er is een nauwe samenwerking met de fertiliteitscentra van Hasselt, Heusden-Zolder en Pelt.

 

!! Op maandag 29/05/2023 zal het fertiliteitscentrum enkel tussen 11u-12 uur telefonisch bereikbaar zijn.  Indien u toch een probleem ondervindt met de telefonie en u wilt een nieuwe cyclus opstarten, mag u ons tot 12uur mailen op ivf.consulente@zol.be. Gelieve uw naam, voornaam, geboortedatum en telefoonnummer te vermelden en dan nemen wij contact met u op. Alle mails die na 12 uur aankomen, zullen pas de volgende dag beantwoord worden.

Alvast bedankt.”

 

 

Eiceldonatie

Net zoals zaadcellen kunnen ook eicellen ingevroren en bewaard worden in een eicelbank. Sommige vrouwen kunnen enkel hun kinderwens vervullen als ze over eicellen van een andere vrouw beschikken. U vindt hier meer informatie voor de acceptor en de eiceldonor.

 
 

© 2023 Ziekenhuis Oost-Limburg