Medische staf

De vaste chirurgische staf in het Ziekenhuis Oost-Limburg bestaat momenteel uit 3 hartchirurgen: dr. Herbert Gutermann, dr. Simon Schiettekatte en dr. Christiaan Van Kerrebroeck (diensthoofd).

Sinds 1 september heeft onze dienst een nauwe samenwerking opgezet met de dienst hartchirurgie van het UZ Leuven, waarbij onze chirurgen consulent zijn in Leuven en de Leuvense stafleden consulent zijn in ons ziekenhuis. Tevens is er specifiek voor het robotprogramma een nauwe samenwerking met Prof. Noirhomme van de UCL.

Stafleden:

Dr. H. Gutermann
Dr. S. Schiettekatte
Dr. Ch. Van Kerrebroeck

Consulenten:

Prof. dr. S. Jacobs
Prof. dr. B. Meuris
Prof. dr. B. Meyns
Prof. dr. W. Oosterlinck
Prof. dr. F. Rega
Prof. dr. T. Verbelen 
Prof. dr. P. Verbrugghe
Dr. M. Pettinari 
Dr. M. Marynissen

Artsen

Dr. Herbert Gutermann

Dr. Herbert Gutermann is cardiochirurg met bijzondere bekwaamheid in robotchirurgie en klepchirurgie en werkte als fellow thoraxchirurgie aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Voordien was hij staflid Cardiale Heelkunde in het UZ Leuven.  Sinds 01/10/2016 is dr. Gutermann ook aangesteld als consulent in het UZ Leuven.

Dr. Simon Schiettekatte

Dr. Simon Schiettekatte is cardiochirurg en werkt sinds 1 augustus 2023 in het ZOL. 

Dr. Christiaan Van Kerrebroeck

Dr. Christiaan Van Kerrebroeck is cardiochirurg en werkt sinds 1994 in het ZOL. Voordien was hij staflid Cardiale Heelkunde in het UZ Leuven.  Sinds april 2020 is dr. Van Kerrebroeck diensthoofd.

Fellows

Dr. Zohra Charaf

 

 

© 2023 Ziekenhuis Oost-Limburg